DopShop.nl
Image default
Auto's en Motoren

Auto slopen

In principe kun je zelf gedeeltelijk je auto slopen. Alle bruikbare onderdelen verwijderen, tot er mogelijk zelfs een karkas overblijft. Zelf een auto slopen tot er niets meer van overblijft, mag alleen bij personen auto’s en bedrijfsauto’s ouder dan 15 jaar. Voldoet uw auto hier niet aan, dan kunt u deze natuurlijk (ook als “karkas”) laten afvoeren door een RDW erkende autosloperij.

Vervolg auto slopen

Uw auto gedeeltelijk zelf gesloopt, … en dan? Dan belt u onze autosloperij! Wij komen kosteloos de gedemonteerde auto ophalen en betalen u hier zelfs nog een vergoeding voor. Het ophalen gebeurt geheel kosteloos. Omdat wij bij de RDW aangesloten zijn zullen wij u een vrijwaringsbewijs overhandigen voor de auto en deze direct afmelden bij de RDW. 

Onze chauffeur haalt uw auto op en overhandigt u zowel de vergoeding als het vrijwaringsbewijs. Wij komen 7 dagen per week uw sloopauto ophalen: ook in de avonduren!

Meer weten?

BEL: 0657 18 27 92

http://www.123autos.nl/autosloop-rotterdam/‎