DopShop.nl
Image default
Dienstverlening

Ruim 20 jaar ervaring

De hele dag creatief in de weer, ook als ze van huis zijn

De eerste jaren van het mensenleven zijn in vele opzichten cruciaal voor de rest van het bestaan. Of het nu gaat om de (fijne) motoriek, muzikale ontwikkeling, taalgevoel of sociale vaardigheden: voor bijna alles wordt de kiem gelegd in de eerste zes jaar van een kind. Het is dus niet zo vreemd dat veel ouders kritisch zijn als het gaat om het bepalen van de keuze voor de dagopvang van hun kind. Yael Sfira: ‘Veel ouders kiezen bewust voor onze opvang omdat de sfeer, openheid en rust ten eerste goed aansluiten bij de sfeer thuis, maar tegelijkertijd ook een creatieve en stimulerende kracht van ons team uitgaat. Bij onze opvang, The Little Prince, willen we ruim baan bieden voor de ontwikkeling van de peuter.’

 

Een ontspannen start is het halve werk

Al twintig jaar is Sfira, inmiddels gelukkig met haar eigen twintigjarige kroost, bezig met het uitoefenen van haar passie. Het bieden van een stimulerende omgeving aan de kinderen die haar opvang bezoeken. Alleen de keuze van de locatie is destijds heel sterk overwogen. Sfira: ‘We zitten op een uiterst groene, rustieke en rustige omgeving in hartje Amsterdam-Zuid. Een ontspannen binnenkomst is, vooral als een kind voor het eerst een dagje zonder papa en mama of opa en oma door gaat brengen, het halve werk.’

 

Positieve reacties van ouders/begeleiders

Op hun website geeft het ‘kinderdagpaleis’, zoals ze het liefkozend noemen, dan ook een bloemlezing van wat ouders over ons zeggen. Ouders reageren zeer positief op de opvang. Ze prijzen de aandacht die wordt geschonken aan de creativiteit van het kind, de naadloze aansluiting van de dagopvang op de thuissituatie en de ontwikkeling van de fijne en grovere motoriek. Daar zijn ze bij de opvang trots op.

 

http://www.thelittleprince.nl