DopShop.nl
Image default
Mode en Kleding

Leren Armband van het Dak van de Wereld

Heb je altijd al een bijzondere en unieke armband willen hebben? Een armband die niet zomaar iedereen draagt, maar waar jij jezelf mee weet te onderscheiden van andere mensen? Wat dacht je van een handgemaakte leren armband, welke is gemaakt door ambachtslieden uit Tibet?

Een unieke leren armband uit Tibet

Tibet, dat ook wel het dak van de wereld wordt genoemd, weet als geen ander land speciale leren armbanden te creëren voor zowel mannen als vrouwen. De collectie leren armbanden bestaat uit leren armbanden met gekleurd touw, maar er zijn ook volop leren armbanden met bedeltjes. Een leren armband uit Tibet kan uitstekend worden gecombineerd met andere sieraden of kleding zodat je er weer op en top uitziet. Vrienden zullen je uiteraard vragen gaan stellen over je nieuwe armband. En wie heeft er nu een armband uit Tibet? Juist, jij!

Een ruim aanbod in leren armbanden en volop keuze!

Een Tibetaanse leren armband hoeft je niet veel te kosten. Al vanaf € 7,50 ben je de trotse bezitter van een prachtig exemplaar. Er is volop keuze uit verschillende soorten en materialen, dus er zal er vast eentje van jouw smaak bij zitten. De armbanden kunnen heel eenvoudig online besteld worden. Dus voordat je het weet ben je in het bezit van een schitterende armband uit Tibet!

http://www.wereldsejuwelen.nl