DopShop.nl
Image default
Marketing

Content Marketing is hot

Content marketing is artikelen plaatsen op andere websites en is een methode om meer succes te boeken met uw internet bedrijf. Je website komt met content marketing hoger naar voren in de zoekresultaten. Je creerd bovendien zeer belangrijke en goede backlinks van websites met een betrouwbare pagerank. Verder kun je door middel van het typen van artikelen een expert worden betreffende een bepaald onderwerp.

Relevante en unieke artikelen typen heeft zodoende zeker gevolg en wordt doorgaans positief aanvaard binnen de virtuele wereld. Artikelen op externe websites publiceren is en blijft zeker een essentiele strategie van het verspreiden van juiste content en het genereren van links.

Content Marketing, wat betekent het eigenlijk?

Content marketing houdt in dat je een artikel schrijft voor een andere website met een linkje naar je eigen website, zodat potentiele clientèle en andere bezoekers ook jouw internetpagina opzoeken. Het resultaat is dat jij mede andere consumenten kan genereren.

Belangrijke factoren bij content marketing

Net als bij alle andere vormen van content marketing, zijn er bij artikelen publiceren op andere websites echter een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Wat kan je uitvoeren en wat kun je beter laten.

Laten we de belangrijkste punten even bekijken:

Dit dien je te hanteren tijdens het schrijven:

 • Zorg voor content met goede informatie
 • Content is king, schrijf goede content
 • Publiceer geregeld nieuwe artikelen
 • Prikkel je lezers
 • Bepaal van te voren je doelgroep

 

Dit moet je zien te vermijden:

 • Pas op dat jouw artikelen niet als spam gezien worden
 • Tracht de zoekmachines niet te manipuleren

Content marketing; Hoezo?

Het nut van advertorials uitgeven op andere websites. Enkele voorbeelden zijn:

 • Verruimen en investeren in de kwaliteit van je netwerk
 • Extra bekendheid krijgen
 • Kwalitatieve backlinks inzamelen
 • Werken aan je eigen ‘expertstatus’
 • Werken aan een positief imago

Content marketing is de handelwijze om veel meer resultaat te behalen