DopShop.nl
Image default
Zakelijk

Coaching en workshops voor persoonlijke of zakelijke ontwikkeling

Elk persoon heeft talloze mogelijkheden om zijn of haar unieke doelen te bereiken. Accepteer jezelf, des te meer heb je anderen te bieden. Wil je jezelf ontwikkelen op persoonlijk of professioneel gebied, dan ben je bij Je Bent Meer aan het juiste adres. Je Bent Meer maakt persoonlijke ontwikkeling leuk en inspirerend.

Wij kunnen je helpen het volgende te bereiken:

-Grenzen stellen en kiezen voor je eigen belang

-Effectiever communiceren met jezelf en anderen

-Jezelf accepteren en van jezelf houden

-Inzicht in je eigen gedrag en functioneren

-Je innerlijke kracht ontdekken om doelen te halen

-Minder stress ervaren

Persoonlijke en zakelijke workshops op maat

Bij Je Bent Meer ben je op het juiste adres voor persoonlijke en zakelijke coaching. Bij persoonlijke coaching kun je denken aan relatiecoaching of conflictbemiddeling. Daarnaast bieden we diverse vormen van zakelijke coaching aan. Denk aan executive coaching, business coaching of teamcoaching. Deze vormen van coaching zijn erg geschikt als je je op zakelijk of professioneel gebied verder wilt ontwikkelen.

Ook kun je bij Je Bent Meer diverse trainingen en inspirerende workshops volgen. Doe bijvoorbeeld de training Mindfulness. Deze training duurt 5 weken en leert je om meer in het heden te leven, minder stress te ervaren en meer rust in je hoofd te hebben. Daarnaast zijn er de workshops Effectief Communiceren en Kernkwaliteiten en de training Body & Mind Language.

Wil jij ontdekken dat je veel meer bent dan je nu denkt, ziet, hoort, voelt en ervaart? Neem dan meteen contact op.

http://jebentmeer.nl