DopShop.nl
Image default
Gezondheid

Populariteit van een ooglidcorrecties

Wanneer u een ooglidcorrectie wilt ondergaan kan u altijd terecht bij ooglidcorrectie Rotterdam, zij hebben ook gemerkt dat deze operatie meer en meer aan populariteit wint de laatste jaren. Er zijn verschillende redenen waarom mensen een ooglidcorrectie willen ondergaan.

Een eerste reden is dat mensen ogen één  van de belangrijkste elementen van het gezicht vinden en deze jou gemoedstoestand weergeven.  Wanneer je oogleden beginnen te hangen of u heeft wallen onder u ogen geeft u de mensen de indruk dat u vermoeid ben wat totaal niet is of u ziet er ouder uit dan u eigenlijk bent.

Een andere reden wat mensen aanzet tot het sneller ondergaan van een ooglidcorrectie is dat men hier vergoedingen voor kan ontvangen. Natuurlijk kan niet iedereen een vergoeding ontvangen, u moet dan aan bepaalde voorwaarden voldoen.  Bij een basisverzekering kom je niet aanmerking voor een vergoeding. Voor de voorwaarden te weten moet je naar een zorgverzekeraar gaan en kan je kijken of je aan de vooropgestelde voorwaarden voldoet zoals  bijvoorbeeld dat je bovenooglid voor een bepaald percentage je pupil bedekt.

De ooglidcorrecties ervaringen die mensen hebben nadat de operatie zijn over het algemeen zeer positief.  wanneer u deze operatie ondergaat bij Faceland , maakt men ooglidcorrectie  voor en na foto’s zodat u een duidelijk beeld krijgt van het verschil van voor- en na de operatie.  Deze operatie zal ervoor zorgen dat u er weer fris en jeugdig zal uitzien in plaats van de vermoeide indruk die je had voor de operatie.

Bij een ooglidcorrectie gaat men ofwel het overtollige huid en vet van de bovenste en onderste oogleden weghalen. Bij wallen onder de ogen gaat men het vet bij de onderste oogleden weghalen.  Een ooglidcorrectie  wordt meestal gedaan onder een plaatselijke verdoving. Na ongeveer 10 dagen zal de zwelling wegtrekken en zal je  het verschil duidelijk kunnen zien.

 

http://faceland.nl/