DopShop.nl
Image default
Beauty en verzorging

Facelift

Na 30 jaar rondlopen op onze aardbol kan de zwaartekracht beginnen te werken op uw huid. U begint langzaam rimpels te krijgen en de huid wordt minder elastisch. Dit verschijnsel is natuurlijk en iedereen heeft er last van, de een helaas iets meer als de ander maar gelukkig zijn er methodes om de huid weer strak te trekken door middel van een facelift.

Anti-rimpelcrèmes kunnen een optie zijn. Het nadeel is echter dat deze vaak in verhouding heel duur zijn en weinig resultaat boeken. Echter is er natuurlijk wel een placebo effect waardoor u zekerder in uw vel zit. De crèmes werken vaak als volgt: door een stofje in de crème zal de huid tijdelijk een beetje opzwellen, meestal is dit effect niet lang en is na 4 uur al uitgewerkt.om effect te behouden dient er dus veel gesmeerd te worden.

Een alternatief kan een chirurgische ingreep -ook wel een rytidectomie genoemd- zijn. Tijdens de behandeling wordt de gezichtshuid strakgetrokken en het onderhuidse vet en bidweefsel gecorrigeerd. Door deze ingreep kan het overschot aan huid, wat de rimpels veroorzaakt strak worden getrokken. Na deze operatie is het gebruikelijk om nog een dag in de kliniek te blijven voor observatie. Het duurt ongeveer anderhalf jaar voordat het gevoel in de behandelde huid weer terugkeert. De kosten zijn erg hoog en kunnen oplopen tot enkele duizenden euro’s. Tevens is de kans op littekens aanwezig omdat er daadwerkelijk in de huid wordt gesneden.

Een rimpelbehandeling met injectables blijkt de heilige graal te zijn. Er wordt gebruikt van lichaamseigen stoffen zoals bijvoorbeeld hyaluronzuur. Hyaluronzuur verhoogd de elasticiteit van de huid en verhoogt de vochtopname. Deze behandeling zijn snel en tijdelijk. Vaak is de behandeling al binnen 10 minuten gedaan en is er geen hersteltijd nodig. Ook is de kans op een onnatuurlijk ogende gezichtsuitdrukking minder aanwezig. Liquid facelift prijzen liggen ook aanzienlijk lager als die van een crème of een chirurgische ingreep.      

http://injectableklinieken.nl/nl/