DopShop.nl
Image default
Gezondheid

Van migraine af met echte Botox!

Als u last heeft van migraine dan weet u hoe vervelend dit is en wilt u er waarschijnlijk maar al te graag vanaf. Niet veel Nederlanders weten wat migraine nou eigenlijk betekent en denken daardoor vaak dat het gewoon een wat zwaardere hoofdpijn is, maar dan met regelmaat. Heel ver zit dat er niet naast, maar de ervaring is toch behoorlijk anders. Migraine is namelijk een reeks aanvallen die bestaan uit verschillende fasen, waarbij de hoofdpijn dus vooraan staat. Naar schatting heeft bijna 10% van alle Nederlanders regelmatig migraineaanvallen! Die willen hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf.

Zoals eerder gezegd heeft een migraineaanval verschillende fasen. De eerste fase, namelijk de voorfase, bestaat uit een waarschuwing van uw lichaam. Deze waarschuwing is het teken dat er een migraineaanval aankomt. Vervolgens is er nog de aurafase en daarna de hoofdpijnfase. Als alle pret dan voorbij is, komt de herstelfase. Mensen geven aan tijdens migraineaanvallen moeite te hebben om zich te kunnen concentreren, last hebben van misselijkheid en vermoeid zijn. Het is dan ook vaak lastig om je werkdag af te ronden als er een migraineaanval aankomt.

Om migraine te behandelen is het nodig om goed te slapen. Voldoende rust is echter lastig om aan te komen, met al die drukke levens die mensen tegenwoordig hebben. Ook moeten de glazen alcohol en kopjes koffie blijven staan, omdat dit ervoor zorgt dat je teveel water verliest. Zo ontstaat er alleen maar meer hoofdpijn. Er bestaat echter nog een andere oplossing die bij toeval is ontdekt. Er is namelijk botox tegen migraine die effectief het ontstaan van migraineaanvallen onderdrukt door de spieren te verslappen. In een groot aantal patienten, namelijk 70%, is bewezen dat de behandeling werkt. Ook voor u kan dit mogelijk zijn. De behandeling migraine met botox kan voor u werken, maar u komt er alleen achter door het zelf te testen.

http://www.faceland.nl