DopShop.nl
Image default
Bedrijven

Heerlijke Spaanse eilanden

Een Lastminute spanje is altijd een goede keuze. Weet je waarom? Omdat Spanje ontzettend veel te bieden heeft en ontzettend veelzijdig is. Spanje is al heel mooi, maar wat dacht je van de vele eilanden die bij Spanje horen? Ook hier gaat een wereld voor je open en ook deze eilanden kun je boeken als je op zoek bent naar een lastminute naar Spanje. Wij hebben een aantal leuke opties voor je op een rijtje gezet 

Lanzarote

Van de Canarische eilanden is dit een van de mooiste eilanden die erbij horen. Het vulkanische landschap doet bijna buitenaards aan en voelt soms wat bizar, maar je weet wel zeker dat je echt een unieke vakantie zult hebben.

Menorca

Niet te verwarren met Mallorca, het eiland Menorca is prachtig en zeer eigentijds. Met de echte authentieke sfeer van een eiland, hebben de stranden hagelwit zand en zijn de gebouwen prachtig en authentiek. In het hoogseizoen komen er veel toeristen, maar er is meer dan genoeg ruimte voor iedereen zodat het niet zo druk wordt dat je geen kant meer op kunt.

Ibiza

Wanneer je denkt aan de Spaanse eilanden, denk je waarschijnlijk al gauw aan Ibiza, feesteiland bij uitstek. En anders dan je misschien denkt, kun je niet alleen heel goed feesten op dit eiland maar is de natuur daadwerkelijk ook echt heel mooi. Wanneer je je vakantie een beetje buiten het hoogseizoen boekt, kun je hier dus ook nog van genieten.

La Palma

La Palma is het favoriete eiland van de Spaanse bevolking zelf en dat is niet zo gek. Ook op dit eiland kun je het prachtige vulkanische landschap bewonderen en is hierdoor ontzettend veel groen op het eiland te vinden. De vulkanische activiteit heeft de grond namelijk ontzettend vruchtbaar gemaakt. Het is dus volop genieten op dit prachtige eiland waar je je ogen uit zult kijken. 

http://www.lastminutespanje.nl