DopShop.nl
Image default
Dienstverlening

Loon als aandelen

Het vormt één van de belangrijkste onderdelen binnen een bedrijf, het loon. De werknemers willen graag een beloning zien voor het werk dat ze leveren. Loonservice en Salarisservice kunnen de werkgevers assisteren bij de juiste methode van het uitbetalen en regelen van de salarissen. Zodra de lonen op tijd uitbetaald worden zullen de werknemers ook veel gemotiveerder zijn om aan het werk te gaan. Motivatie betekend in de meeste gevallen betere resultaten en een hogere productiviteit. Ook kan dit resulteren in een lager mate van absentie, waardoor een bedrijf vitaler zal zijn. Er hoeft dan minder snel een arbodienst aan te pas te komen die voor de begeleiding en assistentie zorgt van de werkgever. Vroeger werd er alleen nog maar aan ruilhandel gedaan om het geleverde werk uit te betalen, maar tegenwoordig gebeurd dit vrijwel altijd in de vorm van geld. Alles kost tegenwoordig geld en daarom verlangt men er ook steeds meer naar om meer geld te verdienen als loon. Er zijn sommige mensen die het goed bekeken hebben door slim te beleggen op de beurs. Deze mensen hebben veel geld verdient zonder er eigenlijk voor te hoeven werken. Ze hebben aandelen gekocht op de beurs voor een bepaald bedrag. Dit geld is in de loop der tijd in waarde gestegen en heeft ervoor gezorgd dat het interessanter is geworden om deze aandelen te verkopen. Beleggen kan dus een ideale oplossing zijn om over een langere periode geld te verdienen. Het is echter wel zo dat je het geld pas zal verdienen over een veel langere periode dan dat je salaris krijgt voor de werkzaamheden die je uitvoert binnen een bedrijf. Daar krijg je iedere maand salaris en niet pas over een periode van bijvoorbeeld vijf jaar. Als je gaat beleggen kan je zelf het juiste tijdstip kiezen om de aandelen weer te verkopen.

http://www.cbbs.nl/