DopShop.nl
Image default
Dienstverlening

Een geweldig huwelijkscadeau nodig? Jilster!

Het is best wel lastig om keer op keer een leuk huwelijkscadeau te geven, aangezien het bruidspaar op de grote dag al zoveel mooie spulletjes krijgen. Jilster biedt u een verrassend alternatief (klik hier voor de website). U kunt op de website een heus gepersonaliseerd magazine samenstellen. Wanneer u dit huwelijkscadeau aan de bruid en bruidegom overhandigd zult u zien dat ze het breed lachend doorbladeren, maar ook maanden later nog eens uit de kast pakken. U geeft niet alleen een huwelijkscadeau, u bundelt de herinneringen die u samen heeft opgedaan en nog heel lang zou willen herinneren.

Prachtig, simpel, en overzichtelijk

Op de website Jilster.nl kunt u ook samen met vrienden of familie met wie u het cadeau geeft het magazine samen stellen. De handige interface van de website maakt het zo dat iedereen, ook diegenen die niet zo goed zijn met computers of laptops, comfortabel aan het magazine kunnen werken. Ja, dat leest u goed. U hoeft niet met z’n allen rond een enkele computer te gaan zitten om uw originele huwelijkscadeau realiteit te maken, dat kan vanuit het comfort van ieders eigen huis. U deelt namelijk een online bestand via de website, waar iedereen apart in kan werken. U kunt een magazine maken waarin u vertelt over de geschiedenis van het gelukkige stel, of over het altijd hectische plannen van de bruiloft. Ook doen kinderfoto’s en oude hilarische verhalen het altijd geweldig. U zal het bruidspaar heel gelukkig maken met een huwelijkscadeau wat niet alleen op de bruiloft een verrassing is, maar ook nog de vele jaren daarna.

Overtuigd van dit fantastische huwelijkscadeau?

De schoonheid zit het in hoe simpel het is om een prachtig persoonlijk magazine voor een bruidspaar te maken. Heeft u al een geweldig idee voor een glossy, of een stoer mannenblad, en kan u niet wachten om foto’s en verhalen te gaan plakken en typen? Surf dan snel naar Jilster.nl, waar de overzichtelijke site het proces allemaal des te gemakkelijker gaat. Met dit fijne huwelijkscadeau zal u een blijvende indruk achterlaten op de toch al prachtige dag van het jonge, en soms natuurlijk ook oude, bruidspaar.