DopShop.nl
Image default
Dienstverlening

Een opslagruimte in Rotterdam huren

Het is tegenwoordig mogelijk om een opslagruimte te huren in Rotterdam (klik hier voor de website) voor een enorm lage prijs. Er is namelijk een nieuwe aanbieder op de markt, Opslagmarkt, dit is een bedrijf wat als in verschillende plaatsen opslagruimtes verhuurd, ik weet bijvoorbeeld via een vriend van mij dat Opslagmarkt een bekende naam is in Utrecht. Het feit dat ze gaat uitbreiden en ook opslagruimtes in Rotterdam gaan verhuren betekent wel dat ze hun dienst op de juiste manier leveren, de klanten zijn er tevreden over want blijkbaar is er meer vraag naar wat Opslagmarkt te bieden heeft.

Een opslagruimte in Rotterdam verhuren

Bij Opslagmarkt is het naast het huren van een opslagruimte in Rotterdam ook mogelijk om er een te verhuren. Als je namelijk ergens in huis of elders ruimte over hebt die je nergens voor gebruikt kun je via Opslagmarkt op zoek gaan naar een huurder voor deze ruimte, iemand die juist geen ruimte over heeft in huis, maar tekort. Je schiet simpelweg een paar foto’s van wat je te bieden hebt en kijkt samen met een medewerker van Opslagmarkt naar een geschikte verkoopprijs. Zodra dit eenmaal besloten is zijn alle diensten in de hand van Opslagmarkt, jij hebt er geen omkijken meer aan, Opslagmarkt doet er alles aan om te zorgen dat jouw opslagruimte in Rotterdam wordt verhuurd. Er wordt maatwerk geleverd, dit betekent dat jij zelf mag kiezen of je door Opslagmarkt het overleg en overige administratieve zaken wil laten doen of dat jij dit samen met de huurder regelt. Zo bepaal jij of je kiest voor lage kosten of voor het gemak van weinig verantwoordelijkheden.  

Meer over Opslagmarkt

Over Opslagmarkt is veel te vertellen, het aanbod stopt ook niet bij opslagruimtes in Rotterdam, het bedrijf zit verspreid over het hele land en hierdoor kan bijna iedereen in Nederland gebruik maken van de dienst. Dus als je zelf wat rendement wil halen uit lege ruimtes die je niet gebruikt of behoefte hebt aan extra ruimte, Opslagmarkt helpt je hierbij! Op de website staat informatie over hoe de procedures precies zijn als je bij een opslagruimte in Rotterdam of andere steden huurt bij Opslagmarkt.