DopShop.nl
Image default
Zakelijk

Geschenkdoosjes met logo laten bedrukken

Wil jij je eigen geschenkdoosjes laten bedrukken, maar weet je niet waar je hiermee terecht kunt? Dan hoef je vanaf nu niet verder te zoeken, want hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres! Het laten bedrukken van een geschenkdoosje met je eigen logo of huisstijl is niet alleen heel erg leuk, het heeft ook een zeer positief marketing effect. Een eigen geschenkdoosje voor de klant of andere relatie zorgt ervoor dat de herkenbaarheid van jouw bedrijf wordt vergroot en op ten duur zal dit ook positieve gevolgen hebben voor de naamsbekendheid voor jouw bedrijf.

Geschenkdoos met logo

Wij willen het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk maken om hun eigen geschenkdoosjes te maken en te bestellen en hebben daarom een geheel gratis ontwerptool gemaakt, waarin het voor iedereen kinderspel is om een fraai geschenkdoosje te maken die geheel refereert naar uw eigen bedrijf. We zullen de ontwerptool aan de hand van een paar eenvoudige stappen even aan uw uitleggen, zodat u daarna zelf aan de slag kunt gaat.

U opent de ontwerptool en kiest vervolgens de uitvoering van het geschenkdoosje dat u wilt laten bedrukken. Gaat u voor een klein doosje of is een wijndoos in dit geval meer op zijn plaats? Als u de juiste uitvoering heeft gekozen, kunt u de gewenste maat kiezen van het te laten bedrukken geschenkdoosje. Hiervoor kan het belangrijk zijn om het cadeau op te meten, zodat u zeker weet dat u de goede geschenkdoosjes gaat bestellen. Als derde stap kunt u de doos verder samenstellen en kunt u kiezen voor de juiste bedrukking van het geschenkdoosje. U kunt hierbij ook meer dingen bepalen zoals de materiaalkeuze, de afwerking en de hoeveelheid geschenkdoosjes die u wilt laten bedrukken. Als u helemaal klaar bent met het vervaardigen van uw eigen geschenkdoosjes, kunt u de producten in het winkelmandje plaatsen en kunt u eenvoudig en snel afrekenen.

Geschenkdoos laten bedrukken

Het enige wat u dan nog hoeft te doen is geduldig wachten op de bestelling die wij zo snel mogelijk voor u gereed gaan maken en gaan verzenden. Wij kunnen u een snelle levertijd garanderen, mede vanwege het feit dat wij het complete productieproces in eigen handen hebben. Hierdoor is het bij ons tevens mogelijk om kleine oplage te bestellen, omdat dit ook voor ons uit kan qua kosten. Wilt u meer weten over onze organisatie of heeft u een vraag over het laten bedrukken van geschenkdoosjes of een ander product? Kijkt u dan gerust rond op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op.

https://www.doosjesdeal.nl/nl/pagina/geschenkdoos