DopShop.nl
Image default
Bedrijven

Voordelige telefoonservice voor bedrijven

Een goede telefoonservice van www.jallohtvt.nl is voor veel bedrijven onmisbaar. Vooral bij grote bedrijven zal er veel gebeld worden. Mensen bellen bijvoorbeeld omdat ze vragen hebben, omdat ze een klacht hebben of omdat ze een afspraak willen maken. Het is dan natuurlijk erg belangrijk dat je bereikbaar bent en dat de telefoongesprekken goed verlopen. Dankzij onze telefoonservice kun je ons deze werkzaamheden uit laten voeren. Wij hebben veel ervaring met de telefoonservice waardoor je op ons kunt vertrouwen. Wij staan de klanten op een vriendelijke en behulpzame manier te woord. Spreken klanten Engels of Duits? Dat is voor onze telefonistes geen enkel probleem. Wij kunnen bellers doorverbinden, maar we kunnen ook aangeven dat jij ze terugbelt als je even geen tijd hebt. Uiteraard houden we e op de hoogte van alle telefoongesprekken die wij hebben gevoerd. Jij weet dan precies wie je terug moet bellen en welke personen jou opnieuw proberen te bellen. Onze telefoonservice is erg handig als je zelf geen tijd hebt om de telefoon op te nemen of als je een aantal weken op vakantie bent. Wil je meer weten over de telefoonservice die wij aanbieden? Je kunt al onze diensten bekijken op onze website. Heb je vragen over onze diensten? Neem dan contact op door te mailen of te bellen.

Kwaliteit van de telefoonservice

Wil jij een goede telefoonservice inhuren? Wij helpen je graag daarmee! Onze telefonistes zorgen ervoor dat alle telefoontjes goed afgehandeld worden. Je kan onze telefoonservice om diverse redenen inschakelen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je geen tijd hebt om zelf de telefoon op te nemen en dat je zelf geen telefoniste in dienst hebt. Je kan ons dan inhuren om de telefoon op de gewenste dagen op te nemen. Het kan ook zijn dat je tijdelijk extra hulp bij de telefonie nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je vrij bent, omdat je telefoniste met zwangerschapsverlof is of omdat het een drukke periode is. Doordat wij heel flexibel zijn kun je ons op elk gewenste moment inschakelen. Onze telefoonservice bestaat uit het opnemen van de telefoon onder je bedrijfsnaam. Vervolgens kunnen we de beller doorverbinden of aangeven dat de beller terug zal moeten bellen. Wij geven dan aan wanneer je beschikbaar bent. We kunnen ook aangeven dat jij de beller terugbelt. Zo houden wij je steeds op de hoogte van de personen die gebeld hebben. Voor meer informatie over onze telefoonservice kun je kijken op onze website. Daar staat precies uitgelegd wat we allemaal kunnen doen. Voor vragen of advies mag je gerust bellen of mailen.

https://www.jallohtvt.nl/telefoonservice/