DopShop.nl
Image default
Bedrijven

Motiveren van personeel

Als ondernemer kan het lastig zijn om origineel te blijven. Jouw doel is om je marktaandeel te vergroten en hierdoor ben je constant aan het strijden met je concurrenten. Het is noodzakelijk om dagelijks te blijven innoveren en efficiënter te werken. De hele organisatie moet hierop gefocust zijn. Carrièrepoort is een landelijk dienstverlenend bureau gericht op Human Resource Development, outplacement, zakelijke coaching en loopbaanbegeleiding. Volgens dit bedrijf is het van belang om de vitaliteit van de organisatie én het personeel te waarborgen. Voor de lange termijn is het van belang om een duidelijke, heldere strategie te formuleren.  Deze strategie moet op maat gemaakt zijn voor jouw bedrijf en is niet statisch. De strategie moet regelmatig getoetst worden, om te zien of deze nog up-to-date en passend is voor het bedrijf of de organisatie.

 

Deze strategie moet getoetst worden op basis van diverse criteria zoals het huidige marktaandeel, trends in de markt en groei van de organisatie. Daarnaast is het van belang om na te gaan hoe het personeel denkt over de strategie, de normen en waarden en de visie en missie van het bedrijf. Dit kan in kaart gebracht worden door middel van een medewerkersonderzoek of medewerkerstevredenheidsonderzoek. Tijdens zo’n onderzoek stelt de interviewer kritische en doordachte vragen. Door deze aanpak, met de juiste vragen, komt men tot uitgebreide antwoorden. Het is de bedoeling dat de medewerker zijn verhaal kan doen en geen cruciale informatie achterwege laat.

 

Deze feedback is belangrijk omdat je daarmee laat zien dat je je personeel waardeert en hoort. Dit bevordert de werksfeer en het vertrouwen. Feedback moet wel van de juiste kwaliteit zijn. Om deze kwaliteit te garanderen, kunt u contact opnemen met Carrièrepoort. Zij kunnen u ondersteunen bij het uitvoeren van een MTO. Daarnaast kunnen zij advies geven over hoe de gevonden resultaten gebruikt kunnen worden.

https://carrierepoort.nl/