Gasfornuis met elektrische oven makkelijk schoonmaken? Kies voor RVS!

Wanneer u een elektrisch fornuis met oven gaat kopen is het verstandig om te kiezen voor een exemplaar gemaakt van RVS. Datzelfde geldt ook wanneer u een gasfornuis met elektrische oven gaat kopen. RVS is veel eenvoudiger schoon te maken en te houden. De oppervlakken zijn overal glad zodat er geen vuil en etensresten tussen kunnen blijven hangen. Ook de metallic look heeft een eigen voordeel. Door deze kleur ziet u het meteen als er een keer geknoeid wordt! Hygiëne is om logische redenen erg belangrijk in de horeca en door te kiezen van keukenapparatuur van RVS zorgt u ervoor dat u iedere controle van de Keuringsdienst van Waren goed doorkomt! 

Een elektrisch fornuis met oven: alle belangrijke keukenapparaten in één!

Heeft u een professionele keuken? Dan mogen een professioneel fornuis en oven hier absoluut niet in ontbreken. Het is wel belangrijk dat deze apparaten niet te veel ruimte innemen. Dan is een elektrisch fornuis met oven van Bonnewits Horeca precies wat u zoekt! Deze apparaten zijn speciaal ontworpen en gebouwd voor professionele horeca keukens. Zo is zowel een gasfornuis met elektrische oven, als een elektrisch fornuis makkelijk schoon te maken en hebben ze uitgebreide mogelijkheden voor bakken, braden, koken, flamberen en nog veel meer! Deze oven is van uitstekende kwaliteit en u heeft hier gegarandeerd nog jarenlang plezier van! Weet u niet zeker of het fornuis in uw keuken past, of waar u deze het beste aansluit? Neem dan contact op met Bonnewits Horeca.

Een elektrisch fornuis met oven als onderdeel van uw professionele keuken

Bent u bezig met het inrichten van een horeca keuken? Vergeet dan niet een elektrisch fornuis met oven te kopen. Heeft u een chef die liever op gas kookt? In dat geval heeft Bonnewits Horeca ook een gasfornuis met elektrische oven in het assortiment opgenomen. Daarnaast vindt u bij deze online expert ook al het andere dat u nodig heeft in een professionele horecakeuken. Een werkbank, gekoeld en desgewenst op maat, mag ook niet ontbreken. Tot aan een RVS prullenbak en wieltjes voor onder uw apparatuur: Bonnewits Horeca heeft overal aan gedacht. Neem contact op wanneer u al uw apparatuur tegelijk wilt bestellen. Er komt dan graag iemand bij u langs om een mooie offerte op te stellen.