DopShop.nl
Image default
Kinderen

Ontstaan van de B&B in de Achterhoek

Hoe is de B&B in de Achterhoek ontstaan? Ben je benieuwd hoe onze B&B in de Achterhoek is ontstaan? Dat is een heel mooi verhaal. Wij zijn een stel dat sinds een paar jaar in deze omgeving woont. Op onze grond stond een oude schuur die niet gebruikt werd. Wij hebben besloten om deze oude schuur nieuw leven in te blazen door er een B&B in de Achterhoek van te maken. Eerst hebben we een ontwerp gemaakt van hoe de schuur omgetoverd kon worden tot een B&B. We hebben een plattegrond en een indeling gemaakt. Vervolgens hebben we de hele schuur leeggehaald en deze laten renoveren door vakmensen. De kale schuur is nu veranderd in een gezellige ruimte die bestaat uit meerdere slaapkamers, een woonkamer en een keuken. De B&B in de Achterhoek past perfect bij het boerderijlandschap. De oude stijl van de schuur kun je nog terugzien in de oude staldeuren en de stalramen die wij behouden hebben. Hierdoor heeft onze B&B in de Achterhoek een sfeervolle uitstraling en dankzij het hout voel jij je snel thuis in de B&B. De B&B in de Achterhoek wordt met veel liefde en zorg door ons gerund. Wij geven je graag tips voor activiteiten en uitstapjes.

Wandeltocht tijdens uw verblijf bij B&B in de Achterhoek

Natuurlijk is het mogelijk om een wandeltocht of een fietstocht door deze reservaten te houden. Het kan zijn dat je zeldzame dieren tegenkomt tijdens je tocht. Wat je in ieder geval wel tegen zal komen zijn wisselende landschappen. De B&B in de Achterhoek bevindt zich tevens in de buurt van meerdere dorpen en steden. Ook zitten we valk bij de Duitse grens, waardoor je makkelijk even een dagje naar een stad in Duitsland kan gaan. Je hebt dus veel mogelijkheden dankzij de B&B in de Achterhoek.

https://www.bedandbreakfastdeschoppe.nl/bb-achterhoek/