Linnen gordijnen: stijlvol natuurproduct op maat gemaakt

Met Linnen gordijnen brengt u sfeer aan in elke ruimte. Bij Linnengordijnenshop kunt u gratis uw linnen gordijnen bestellen. Wist u ook onze linnen gordijnen op maakt gemaakt worden? Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees dan deze blog. 

Reinigen van linnen gordijnen

Wij leggen graag aan u uit hoe u linnen gordijnen moet wassen. Want dit is een vraag die vaak aan ons gesteld wordt. Ons eerste advies is: was uw linnen gordijnen niet zelf maar laat dit bij een stomerij doen. Dit komt omdat linnen gordijnen een natuurproduct is wat heel erg gevoelig is om te krimpen. 
Omdat linnen een natuurproduct is, is de stof erg gevoelig voor krimp. Om die reden raden wij niet aan om linnen gordijnen zelf te reinigen. Bij de stomerij moet u kiezen voor ‘dry cleaning’ als reinigingsmethode. Hierdoor wordt de stof namelijk gereinigd zonder dat er gebruik wordt gemaakt van water. Op die manier is de kans op krimp vele malen kleiner.

Linnen gordijnen, linnenlook en transparant

Bij ons in de webshop vindt u meerdere soorten gordijnen. Naast linnen gordijnen vindt u ook linnenlook of transparante gordijnen. Gaat u voor linnen gordijnen? Kiest u voor linnenlook? Of toch voor transparante linnen gordijnen u het meeste aan? U moet kijken welke het beste bij uw interieur past. Als u advies nodig 

Voering en afwerking

Onze linnen gordijnen worden niet alleen gratis op maat gemaakt, maar ook gratis gevoerd. Het voeren van gordijnen heeft een aantal voordelen. Zo beschermt u de linnen gordijnen tegen het zonlicht en behouden ze daardoor beter hun kleur. Daarnaast geeft de voering de gordijnen extra volume. Hierdoor vallen ze mooier en wordt het stoere effect van linnen versterkt.

Linnen gordijnen zijn zeer populair. Bij ons bestelt u de gordijnen makkelijk en snel via onze webshop. Al onze gordijnen worden gratis gevoerd en op maat gemaakt. Ook kunt u bij ons terecht voor gratis advies. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u meer weten over onze inmeet- en montageservice? Neem dan vooral contact met ons op.

https://www.linnengordijnenshop.nl/