DopShop.nl
Image default
Bedrijven

Klussen begint bij ons!

Het assortiment van bouten en moeren is groot en kent veel variatie. De enorme diversiteit in types en maten bouten zorgen ervoor dat u altijd het beste materiaal voor uw klus zult vinden.

Met een bout zet u verschillende materialen op een veilige, betrouwbare en stevige manier vast. Afhankelijk van de te verbinden materialen en de benodigde belastbaarheid, heeft u meerdere keuzes in het type bout dat u wilt gebruiken. Ieder type is in verschillende materialen en maten verkrijgbaar. U kunt kiezen uit roestvaststaal, een verzinkt of een messing product. Met een ring van de juiste maat voorkomt u dat de verbinding in het materiaal wordt getrokken. Die zijn ook verkrijgbaar bij ons.

Ook in het assortiment van moeren heeft u veel keuze. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit; zeskantmoeren, borgmoeren, veiligheidsmoeren, vierkantmoeren, dopmoeren, verbindingsmoeren (uitlaatmoeren), zeskant flensmoeren en nog heel veel meer!

Een moer zorgt ervoor dat een bout goed vastgedraaid kan worden. Deze zijn er in vele verschillende vormen en maten. Er is veel keuze in het uitgebreide assortiment, geschikt voor iedere klus. Van stalen, verzinkte en messing schroefpluggen tot breekmoeren en nog vele andere verschillende vormen.

Indien het uiterlijk van belang is in uw afwerking, is een dopmoer heel geschikt en voorziet het uw product van een gladde afwerking. Wilt u de verbinding eenvoudig en regelmatig kunnen bijstellen, dan kiest u beter voor een vleugelmoer. Voor het vastlassen van de onderdelen, kunt u kiezen voor één van de verschillende typen lasmoeren. Een zeskantbout zorgt voor een stevige verbinding, die u met de juiste moer goed vastdraait.

Een houtdraadbout is gemaakt van verzinkt staal en heeft grof draad. De metrische maat van de bout kan verschillen, maar kan aangepast worden op uw aanvraag. Deze bouten zijn erg geschikt voor het monteren van zware objecten aan betonnen muren in combinatie met de juiste plug. Ook kunt u deze bout bijvoorbeeld gebruiken om buitenlampen en vlagstokhouders vast te maken in bakstenen. In combinatie met de juiste plug zorgt deze bout voor een muurvaste verbinding.

https://moerenbout.nl/

Gerelateerde artikelen

Projectmanagement bij het ontwerpen van een moderne kantoorinrichting

Verbeteringen in de agrarische sector

Energiebeheer voor een gevorderde partij