DopShop.nl
Image default
Vervoer en transport

Opslagruimte Sittard bezorgd, gehaald en opgeslagen

Opslagruimte in Sittard huren was nog nooit zo gemakkelijk. Ga je verhuizen, wil je meubels of andere spullen opslaan? Of heb je tijdelijk opslagruimte nodig vanwege een renovatie of verbouwing? Dan is Boobox echt iets voor jou! Wat is Boobox? Boobox is de nieuwste vorm van self-storage. Je hoeft geen traditionele opslagruimte of storagebox meer te huren en op en af te rijden met een aanhangwagen of verhuisbus. Boobox opslagruimte wordt voor je deur bezorgd, opgehaald en tijdelijk opgeslagen in het depot van Boobox. Je huurt al een Boobox vanaf € 69,- per maand. Heb je opslag nodig voor enkele dagen of een paar weken? Boobox regelt het voor je.

Boobox mobiele opslagruimte in de praktijk.

Opslagruimte wordt gewoon aan huis bezorgd. Je bespaart daarmee kostbare tijd en geld. Je hoeft immers zelf geen verhuisbus of aanhanger te huren. En je hoeft ook niet op en af te rijden naar jouw storagebox. Vanuit je luie stoel regel je gewoon jouw opslag 24/7 online op de website van Boobox. Je gaat naar de pagina boobox.nl/opslagbox-boobox-reserveren en je bestelt het aantal Boobox opslagboxen die je nodig hebt.

 

Heb je ook verhuisdozen nodig? Die kun je meteen meebestellen. Via iDeal doe je indien gewenst een aanbetaling van de eerste maand huur.

Betreft het een verhuizing, dan betaal je het volledige bedrag online. Op de door jouw gereserveerde dag bezorgt Boobox jouw mobiele opslagboxen voor de deur. Heb je alles al vooraf ingepakt en klaar staan? Dan heb je een Boobox binnen een uur zelf ingeladen. Je inboedel of andere spullen worden opgehaald en opgeslagen in het depot nadat jij klaar bent met inladen. Verhuizing? Boobox bezorgt jouw opslagboxen rechtstreeks op je nieuwe adres waar jij klaar staat om uit te laden.

Hoeveel opslagruimte heb je nodig.

Een mobiele opslagbox van Boobox heeft een inhoud van ongeveer 7,5 m3. Een Boobox past ook precies op de parkeerplaats van een personenauto. Je mag zonder vergunning gerust een aantal uren opslagboxen voor je woning laten plaatsen. Je hoeft dus niks te regelen. Weet je niet hoeveel boxen in jouw situatie nodig zijn? Je kunt Boobox gerust bellen en om advies vragen. Niet elke situatie is precies hetzelfde en dat begrijpt Boobox natuurlijk ook. Ga je verhuizen en heb je meer dan 6 opslagboxen nodig? Neem dan ook eerst even contact met ons op.

Je meubels of anders spullen weer retour laten bezorgen is overigens ook heel eenvoudig. Via de website www.boobox.nl regel je dit via het online retourformulier. Vul het formulier in en klik op verzenden. Wij zetten de retourbezorging in gang zodra wij jouw aanvraag hebben ontvangen. Zodra de Boobox mobiele opslagboxen voor je deur staan, dan begin jij met uitladen. Zo eenvoudig is dat!

Vragen over opslagruimte Sittard huren?

Heb je nog geen idee hoeveel Boobox opslagboxen er nodig zijn? Wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 0475-476319 of vraag een online offerte aan als je dat liever doet. Ga je verbouwen, renoveren, verhuizen of heb je gewoon extra bergruimte nodig? Bestel een Boobox!

https://boobox.nl/