DopShop.nl
Image default
Bedrijven

techneco

Vandaag de dag kunnen we er niet meer om heen, het milieu moet verbeteren. Gelukkig zijn steeds meer mensen die actief bezig zijn met het verbeteren van het milieu. Denk bijvoorbeeld aan zuinig en zonder gas verwarmen. Als we kijken naar het gebruik van grote gebruikers in ons land, zien we dat het niveau erg hoog is van energie verspilling. We moet dus een manier zijn om duurzaam verwarmen in uw huis haalbaar te maken! Gelukkig is er een bedrijf dat met dit probleem dag en nacht bezig is: Techneco

Nu bent u vast aan het denken: hoe kan ik nou weer besparen op mijn verwarming als ik wel de warmte nodig heb? Logische beredenering, maar het klopt niet helemaal. Het is namelijk zo dat tegenwoordig zelfs een huis verwarmen met een goede warmtepomp mogelijk is geworden. Zo kunt u bij de grootste aantal verwarmingen tegenwoordig extra aansluitingen plaatsen. Deze aansluitingen kunnen uw pompen, in combinatie met een elektrische waterpomp, zorgen voor een veel goedkopere oplossing!

Het klinkt allemaal zo mooi, maar is het ook haalbaar? Het grote deel van Nederland is nog aangesloten op het aardgasnet. Dit gedeelte telt zo’n ruim 7 miljoen woningen. Willen wij meehelpen aan het verbeteren van het milieu dan moeten in de komende decennia veel gebruikers van het gas af. 

 Er zijn verschillende typen warmtepompen. Een warmtepomp wordt gebruikt om uw huis te verwarmen. De warmtepompen worden gezien als de apparaten van de toekomst. De warmtepomp haalt de energie uit de lucht, grondwater of uit de bodem en zet dit om in warmte voor verwarming en kraanwater. Als u ook elektrisch gaat koken, woont u zonder aardgas. Een warmtepomp is een goed alternatief naast of in plaats van traditionele gasketel of stadswarmte.

Mocht u nieuwsgierig zijn geworden naar ons aanbod of wilt u meer leren over het besparen van kosten bij uw huisverwarming, bezoek dan snel onze website en zie zelf hoe u een groener leven kan leiden! En vraag bij uw gemeente voor een subsidie warmtepomp

 

https://techneco.nl/