Werkplekken en evenementenlocaties in Amsterdam – C-Bèta

Op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Ontdek onze unieke evenementenlocaties

Wij bieden bijzondere en unieke evenementenlocaties aan in en rondom Amsterdam. Dit zorgt voor unieke concepten en ideeën. Wij bieden verschillende evenementenloacties aan en hebben een ruime keuze voor verschillende doeleinden. Hierdoor kunt u altijd een ruimte kiezen die aansluit bij uw wensen. Zo hebben wij een ruimte voor grote groepen tot ongeveer 100 gasten die welke nog eens is uit te breiden.

Evenementenlocaties in de omgeving van Amsterdam

Een goede kop koffie, een snelle internetverbinding en een bijzondere werkplek in omgeving Amsterdam. C-Bèta biedt het allemaal. Dit is de formule die het creatieve brein van de werknemers positief kan stimuleren.

Flexibele en bijzondere werkplekken in Amsterdam

Een bijzondere werkplek bij C-Bèta is de locatie om jouw ambities naar een hoger level te liften. De unieke werkplekken zijn voorzien van verschillende faciliteiten. Zo kun je, als je bij C-Bèta komt werken op jouw ideale werkplek, gebruik maken van de handige community app. De voordelen van deze app zijn dat je gemakkelijk gemakkelijk informatie kunt uitwisselen met andere deelnemers in de community of bijvoorbeeld een ruimte kunt reserveren.

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://www.dopshop.nl/