DopShop.nl
Image default
Huishoudelijk

Druk je eigen deurhanger nu

 

Ben je creatief en wil je eens een eigen ontwerp maken? Denk dan aan het drukken van een eigen deurhanger. Je kent ze wel, het zijn vaak van die mooie houten hangers met een afbeelding erop, of een spreuk of een inspirerende tekst. Nu kun je ook zelf je eigen deurhanger maken, ontwerpen en laten drukken.

Hoe werkt het drukken van eigen deurhanger?

Aan de hand van ons zes stappenplan vertellen wij hoe je een eigen kunt maken ontwerpen en laten drukken. Hiervoor hoef je niet heel creatief te zijn en je hoeft ook geen dure ontwerpsoftware zoals Adobe InDesign of Adobe Illustrator, te hebben, wij hebben een gratis ontwerptool. Maar mocht je natuurlijk liever in je eigen programma een ontwerp maken voor de deurhanger, dan kan dat ook. De deurhanger wordt precies zo gedrukt zoals jij hem hebt ontworpen. De eerste stap is het kiezen van het juiste product. Kies je voor een houten ondergrond, een langwerpiger deurhanger of mak je liever een vierkanten deurhanger? Hierna kies je de maat van het gekozen product. Je ziet na je keuze direct de bijbehorende template staan. Heb je een afwijkende maat? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Hierna heb je nog de keuze voor het drukken van de deurhanger. Wil je eenzijdige of een dubbelzijdige bedrukking? Kies voor de materiaal en de afwerking van de deurhanger. Ook kun je aangeven hoeveel exemplaren je wilt bestellen. En hierna komt het leukste gedeelte van een deurhanger maken, namelijk het ontwerpen van jouw deurhanger. Kies kleur, tekst en afbeeldingen uit. Is het maken van de deurhanger helemaal naar wens gegaan? Dan kun je de bestelling afronden en ga je door naar de kassa voor het betalen. Wij gaan de deurhanger voor je drukken. Binnen 2 dagen heb je vervolgens de deurhanger in huis!