DopShop.nl
Image default
Tuin en buitenleven

Mollenklemmen voor een onbezorgd leven.

 

Heeft u last van mollen in de tuin en weet u niet hoe u ervan af komt dan is een mollenklem de ideale oplossing, mollen zijn zo goed als blind en maken ondergrondse gangen waar u hele tuin van overhoop word gehaald. Daarom is het logisch dat u gauw van de mollen af wil er zijn hier meerdere oplossingen voor u kunt mollenklemmen halen, u kunt het met gaas proberen of u kunt door mate van trillingen in de grond het beestje wegjagen. Mollenklemmen hebben een lange levensduur en kunnen handmatig worden afgesteld.  Om een mollenklem te plaatsen moet u eerst weten waar de mollen veel zitten dit kan via de volgende manier: Zorg ervoor dat u het perceel egaliseert waarna u ziet waar de mollen vandaan komen. Dit zijn vaak de hoofdingangen aan de rand van het perceel.

 

Mollenklemmen helpen u.

Mollenklemmen is de beste manier van een mol af te komen je kan er beter meer als 1 kopen zodat u op meerdere plekken in de mollengangen er 1 kan zetten vaak is een mol niet alleen en is het daarom extra handig als u er meer heeft als 1. In Nederland is de mollenklem het meeste gebruikt om mollen te bestrijden. U kunt doormiddel van een peilstift kijken waar de mol gangen lopen en hier kan u dan mollenklemmen plaatsen. Plaatst u hem in de mollengang dan kan u het best kiezen voor een gegalvaniseerde of verzinkte mollenklem deze  staan bekend om de lange levensduur en werken het makkelijkste. Een tip van het plaatsen van mollenklemmen is dat u markeert waar u ze geplaatst heeft zodat u na een aantal dagen kunt kijken of u het desbetreffende beestje heeft gevangen. Waardoor u weer trots op u verzorgde tuin kan zijn en niet steeds druk hoeft te maken dat alles overhoop is.