DopShop.nl
Image default
Bedrijven

Maak je kerst outfit af!

Het is alweer bijna zover. Kerst komt er aan. De meest gezellige tijden komen eraan. Tijd om je kerst trui uit de kast te halen. Als je de beste kerst trui wilt hebben, dan moet je op Uglyxmas.nl zijn. Op Uglyxmas.nl heb je de leukste kerst truien, voor zowel mannen als vrouwen. Uglyxmas.nl is de grootste is foute kersttruien. Je hebt gegarandeerd de leukste van iedereen. Als je bij ons besteld voor 23.45, dan heb je het de volgende dag al thuis. Dan heb je last minute nog je gave kerst trui. Ook is het gratis bezorgd vanaf 20 euro. We snappen namelijk dat de feestmaanden wel eens veel kosten met zich kunnen meebrengen. Daarom is het ook mogelijk om achteraf te betalen met AfterPay. Dan kan je nog meer genieten zonder je zorgen te hoeven te maken om nog meer kosten.

In veel andere grote landen doen er al aan. In Amerika, Canada, Engeland doen ze er zelfs al tientallen jaren aan. Ze zijn het opgedofte gedoe tijdens de feestdagen allang al zat. Ze kleden zich voor en tijdens de Kerstdagen zichzelf in een zo fout, grappig of zelfs lelijk mogelijke kersttrui. Kerst is supergezellig, maar waarom altijd dat overhemd en die nette broek die je anders nooit draagt. Of die supernette jurk, terwijl je de rest van het jaar graag gezien wordt in je spijkerbroek en je sneakers, en vanaf nu nemen we deze toffe trend in Nederland en België over. Het is de tijd nu om taboes te breken!

Naast de leukste kersttruien hebben we nog veel andere kerst producten in ons assortiment. Zoals kerstsokken. Wel zo leuk om je foute kerst outfit af te maken. Deze sokken roepen een instant kerstgevoel op en dat, zonder direct te overdrijven. Deze grappige sokken zijn natuurlijk een leuke aanvulling op jouw kerstcollectie. Want zeg nou eerlijk, het liefst willen we het hele jaar door Kerstmis vieren, toch?

https://www.uglyxmas.nl/nl_nl/