DopShop.nl
Image default
Horeca

Geen omkijken naar eten met cateringbedrijf Haarlem

Tijdens het evenement bijvoorbeeld uw verjaardag, bedrijfsopening, jubileum, receptie, personeelsfeest of open dag wilt u uiteraard dat uw gasten goed verzorgd worden. De catering, bediening en service is hierbij heel belangrijk. Met de professionele bediening van het cateringbedrijf Haarlem kan uw evenement niet meer stuk. Wij staan klaar voor u en uw gasten om het evenement tot een smaakvol succes te brengen.  Wij van cateringbedrijf Haarlem hebben een breed aanbod op het gebied van catering. Hierbij kunt u denken aan het serveren van diverse dranken, hapjes, lunch, buffetten of diner. U heeft er zelf geen omkijken naar!

Wat doet cateringbedrijf Haarlem?

Wij richten ons op de catering voor groepen van 10 tot circa 400 personen. Cateringbedrijf Haarlem staat garant voor lekkere en gezonde catering en goede service. De catering wordt met de grootste zorg voor u bereidt en stijlvol gepresenteerd. In overleg met u kunnen we een lunch, diner of hapjes samenstellen die precies aan uw wensen voldoen. Wij van cateringbedrijf Haarlem beschikken namelijk over talloze mogelijkheden. U hoeft niet na te denken over de inkoop, het maken van de hapjes of de afwas. Wij regelen het allemaal, kortom wij maken het u zo makkelijk als mogelijk!

Een kerstborrel met cateringbedrijf Haarlem

Nu de kerst er weer bijna aankomt heeft cateringbedrijf Haarlem iets nieuws. We gaan ook kerstborrels cateren. Een kerstborrel is een ideale gelegenheid om samen met uw werknemers en zakenrelaties de start van de kerstperiode te vieren. Wij van cateringbedrijf Haarlem komen  bij u op het bedrijf een sfeervolle en originele kerstborrel organiseren. Dit kan in een thema. Hierbij kunt u denken aan verschillende thema’s, zoals ‘Festival / Kerst stijl;’ ‘Christmas Carol’ en ‘Winterwonderland’. Het organiseren van een kerstborrel op uw eigen locatie is een leuke, originele en gezellige manier om met de collega’s het jaar af te sluiten.