Dopshop

Een bedrijfspand huren in Bergen op Zoom tegen een scherpe prijs

Bent u op zoek naar een bedrijfspand dat u kunt huren in Bergen op Zoom? Zoek dan niet verder! Bij Easyspaces vindt u meerdere projecten die te maken hebben met onroerend goed gericht op bedrijfsruimte in Bergen op Zoom. Centraal gelegen in Noord-Brabant en gerenoveerde bedrijfsruimtes maken de projecten van Easyspaces erg in trek. Ook als u niet op zoek bent naar de meest standaard kantoorruimte, heeft u grote kans uw ideale bedrijfsruimte bij Easyspaces te vinden. Bent u het ook zat om elke keer een flexplek te reserveren of om niet uw eigen werkruimte te hebben? Voor de kleine ondernemer die op zoek is naar een kleine bedrijfspand te huur in Bergen op Zoom is het project van De Suikerfabriek een goede optie.

Geen zin in al die flexplekken? Informeer naar Project De Suikerfabriek

De Suikerfabriek is een historisch pand (de naam zegt het al: een oude suikerfabriek) in het Havenkwartier van Bergen op Zoom en goed bereikbaar. Het Havenkwartier van Bergen op Zoom is in opkomst en er worden steeds meer oude gebouwen gerenoveerd tot hoogwaardige en moderne bedrijfspanden. De Suikerfabriek is omgebouwd tot een pand met tal aan kleine afgesloten werkruimtes en waar u als beginnende ondernemer of klein bedrijf uw eigen werkplek vindt. De formule van dit project is uw eigen (kleine) werkplek en gedeelde overige faciliteiten. Dit betekent dat u met de andere huurders onder andere de toiletten, hal met receptie en de parkeergarage deelt. Dat klinkt misschien wat onhandig maar dat is het zeker niet! U kunt rustig werken in uw eigen werkruimte en gebruikmaken van de faciliteiten als dat nodig is. Dit alles zit inbegrepen in de huurprijs van uw werkruimte.

Andere projecten: De Melkfabriek, Het Suikerlab & De Poort van Berrege

Bent u op zoek naar een bedrijfspand te huur in Bergen op Zoom en bent u nog niet overtuigd van De Suikerfabriek? Informeer dan eens naar andere projecten van Easyspaces: De Melkfabriek, Het Suikerlab en Poort van Berrege. Deze drie projecten bieden ieder hun unieke bedrijfsruimtes en faciliteiten. Of het nou gaat om medische behandelkamers of professionele laboratoria, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Deze projecten zijn gelegen in het Havenkwartier en het Industrieterrein van Bergen op Zoom, allemaal goed bereikbare locaties. En wie weet vindt u wel goede connecties in de bedrijven die medehuurders zijn in deze projecten!

https://www.easyspaces.nl