DopShop.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een meerjarenonderhoudsplanning laten opstellen

Bent u werkzaam bij een woningcorporatie of bent u eigenaar van een gebouw zoals een school of kantorenpand? Dan is het verstandig om een meerjarenonderhoudsplanning op te laten stellen zodat u de veiligheid van uw vastgoed te alle tijden handhaaft. Het laten opstellen van een meerjarenonderhoudsplanning is bovendien niet alleen van belang voor de veiligheid, maar ook voor de conditie van het betreffende vastgoed. Wanneer u namelijk vroegtijdig onderhoud uitvoert, signaleert u gebreken vroegtijdig. Dit bespaart u ontzettend veel tijd en kosten. Een professionele meerjarenonderhoudsplanning kunt u op laten stellen door Keurhuis Nederland. Deze ervaren instantie voert de allerbeste inspecties uit en heeft enkel gekwalificeerde inspecteurs in dienst die beschikken over veel ervaring. Deze inspecteurs worden regelmatig bijgeschoold zodat zij altijd op de hoogte zijn van de laatste versies van relevante normen, zoals de NEN 2767 en de NEN 2580.

Wat houdt een meerjarenonderhoudsplanning precies in?

Een meerjarenonderhoudsplanning is een richtlijn voor de lange termijn, namelijk de komende 10 en 25 jaar. Deze wordt iedere 4 jaar aangepast, inclusief de meerjarenbegroting, zodat u weet waar u aan toe bent. U kunt dan zorgeloos gebruikmaken van uw vastgoed of uw vastgoed verhuren zonder dat daar veiligheids- of financiële risico’s aan vast zitten. Het opstellen van een onderhoudsplanning voor lange termijn is niet alleen mogelijk voor zakelijke klanten, maar ook voor particulieren. Heeft u onlangs een huis gekocht en wilt u weten wat u op bouwkundig vlak in de toekomst kunt verwachten? Ook dan is het verstandig om contact op te nemen met Keurhuis Nederland.

Laat u informeren of vraag direct een offerte aan

Wilt u meer informatie ontvangen over een meerjarenonderhoudsplanning? De inspecteurs van Keurhuis Nederland nemen graag de tijd om u hier meer over te vertellen. Neem gerust telefonisch contact met hen op. Heeft u interesse in een meerjarenplanning? Vraag dan een offerte aan. Deze ontvangt u al binnen één werkdag. Kies voor zekerheid met betrekking tot uw vastgoed! 

https://www.keurhuisnederland.nl/