DopShop.nl
Image default
Eten en drinken

Online catering in Haarlem bestellen

Wanneer u binnenkort een evenement host in Haarlem dan bent u hoogst waarschijnlijk op zoek naar een cateraar in de buurt. Ongeacht welk soort gelegeheid uw evenement betreft, wilt u natuurlijk een catering die het beste past bij uw bijeenkomst. Happie Delivery biedt u nu de lekkerste catering in Haarlem. U kunt super snel en eenvoudig uw gerechten online bestellen. Met een ongelofelijk groot assortiment zorgt deze cateraar ervoor dat u altijd de juiste gerechten vindt, die precies aansluiten bij uw wensen. 

 

Voor welke gelegenden wordt er catering besteld?

Catering kan voor een hele boel gelegenheden worden bestelt. Zakelijke gelegeneheden zoals meetings, kerstborrels of nieuwjaars feetsten, maar ook bijvoorbeeld een maaltijd voor uw medewerkers die overwerken. Catering voor de film en evenementen industrie. De crew moet immers ook eten. Natuurlijk kunt u ook catering bestellen in Haarlem als een een privé feestje geeft. Wij komen dagelijks over de vloer bij verjaardag, jumbileum feestjes of een feestje omdat uw kind geslaagd is voor de middelbare school.

 

Welke soorten catering kan ik bestellen in Haarlem?

 

Borrelhapjes

Wij hebben de lekkerste hapjes voor u op een rij gezet. Met een mega assortiment vind u altijd de hapjes die het beste bij uw bijeenkomst passen. Een groot voordeel van bestellen bij Happie Delivery is dat u niet uw keuze hoeft te maken uit voor opgestelde pakketten. Deze stelt u geheel zelf samen. Zo weet u zeker dat u alleen de hapjes ontvangt die ideaal zijn voor uw event. Ons assortiment bestaat uit goedkope hapjes tot de meest luxe appatizers. 

 

Buffetten

Een buffet is een ideale manier om uw gasten snel en heerlijke te laten dineren. Het voordeel van een buffet is dat het vaak goedkoper is dan een sit-down dinner. De cateraar hoeft namelijk niet bij u thuis of op werk te koken, maar kan alles geheel maken bij hun op locatie. Daarnaast is het grote voordeel dat uw gasten zelf kunnen kiezen wat zij opscheppen. Hierdoor weet u zeker dat uw gasten lekker eten!

 

BBQ catering

Als u ’s zomers echt wilt uitpakken, dan is een BBQ catering misschien iets voor u. ( ’s winters kan trouwens ook hoor!). Bij Happie Delivery vindt u op de website heerlijke Vlees- Vis en vega BBQ pakketten. Deze bevatten de meeste lekker salades, sauzen, brood en de vlees en vis gerechten. Wilt u helemaal geen moeite hoevene doen? Dan kunt u met een paar klikken op de knop een BBQ kok in huren.