DopShop.nl
Image default
Dienstverlening

Waarom kiezen voor een cloud werkplek van een Managed Service Provider?

Wist u dat een cloud werkplek van een Managed Service Provider u diverse voordelen op kan leveren? Er zijn diverse Managed Service Providers die deze service aanbieden, waaronder Cloudiction. Dit IT-bedrijf bestaat inmiddels al meer dan 25 jaar, en zij waren dan ook één van de eerste bedrijven binnen Nederland die de mogelijkheden van de cloud ontdekten en aanboden aan werknemers. En hier kan u de vruchten van plukken.

De pluspunten van een cloud werkplek van een Managed Service Provider

Een cloud werkplek kan uw werkende leven namelijk eenvoudiger dan ooit maken. Zowel voor werknemers als werkgevers biedt dit een hoop mogelijkheden. Het is dan ook goed mogelijk dat u als werkgever besluit om al uw collega’s te voorzien van deze mogelijkheid. Middels het contract dat u sluit met Cloudiction is het altijd mogelijk om meer cloud werkplekken toe te voegen, mocht hier de noodzaak voor zijn. Als werknemer biedt een cloud werkplek van een Managed Service Provider u de mogelijkheid om te werken waar u dat wilt. De enige voorwaarde is een werkende internetverbinding. Verder staat het u vrij te werken waar u dat wilt: een dag vanuit huis, vanuit het café onder het genot van een heerlijke cappuccino of op het terras: u kunt werken waar u dat wilt.

Altijd toegang tot uw bestanden

Soms slaat u uw bestanden op uw eigen laptop op, maar dit kan of mag niet altijd. Bovendien is het goed mogelijk dat u soms vanaf een andere computer of laptop werkt. U dient dan wel toegang tot uw bestanden te hebben, anders kunt u alsnog niet werken. Dankzij de cloud werkplek heeft u deze toegang te allen tijde, overal waar een internetverbinding aanwezig is. Bijkomend voordeel hiervan is dat de laatste versies van uw bestanden altijd opgeslagen zijn, mits u synchronisatie ingeschakeld hebt. Mocht uw laptop of computer eens crashen, gaat uw harde werk niet verloren. Dat is het gemak van een digitale werkplek van een Managed Service Provider.