DopShop.nl
Image default
Dienstverlening

Reduceer brandgevaar met een Scope 8 of Scope 10 inspectie

Bent u in het bezit van elektrotechnische installaties? Dan wordt er van u verwacht dat u deze installaties met enige regelmaat na laat kijken door professionele en gecertificeerde inspecteurs. Echter wordt er vaak vooral gekeken naar de NEN 3140 en de NEN 1010 normen. Wanneer er enkel op deze punten wordt geïnspecteerd, wordt het mogelijke brandgevaar achterwege gelaten. Om elektrocutie te voorkomen en persoonlijke veiligheid te kunnen garanderen, is het daarom aan te raden ook een Scope 8 of Scope 10 inspectie te laten doen. Er zijn diverse bedrijven die dit voor u kunnen doen. Neem bijvoorbeeld Omega Inspectie. Bij Omega Inspectie werken uitsluitend professionals die precies weten waar ze mee bezig zijn.

Laat uw installatietekening controleren

Bij Omega Inspectie kunt u niet alleen terecht voor een Scope 8 en een Scope 10 op uw bestaande installaties, u kunt hen ook inschakelen om uw installatietekeningen te laten controleren. Door deze inspectie te laten plaatsvinden nog voordat de installatie wordt gemaakt, voorkomt u eventuele vervelende onderhoudskosten. Mogelijke problemen tackelt u op deze manier vooraf, zodat u niet nadien nog wijzigingen moet doorvoeren aan uw installaties. Dit is ideaal wanneer uw bedrijf afhankelijk is van bepaalde installaties. U zit er namelijk niet op te wachten dat uw installatie tijdelijk buiten gebruik is.

De voordelen van dit bedrijf

Omega Inspectie kan probleemloos een NEN 1010, NEN 3140, NTA 8220 en Scope 8, 10 en 12 inspectie uitvoeren. Maar wist u dat het personeel, naast elektrische installaties, ook in staat is om arbeidsmiddelen of ladders en trappen te inspecteren? Voor al uw inspecties schakelt u dit bedrijf dus in. U kunt vertrouwen op hun expertise, aangezien ze al meer dan dertig jaar relevante ervaring hebben opgebouwd. Daarnaast voeren ze per jaar meer dan 2.000 inspecties uit. Ze weten dus precies waar ze goed op moeten letten bij de inspectie en voorzien u van handige tips om aan de veiligheidsnormen te kunnen voldoen.