DopShop.nl
Image default
Dienstverlening

Verbeter uw (mentale) gezondheid middels Shiatsu

Heeft u wel eens gehoord van Shiatsu therapie in Tilburg in Noord-Brabant? Dit is een vorm van lichaamstherapie en een alternatieve geneeswijze. In uw lichaam heeft u namelijk banen die energie geleiden. Deze worden ook wel medianen genoemd. Als één van uw medianen minder goed werkt, heeft u hier minder energie en op een andere plek juist te veel energie. Dit kan leiden tot klachten, en als u al klachten heeft kunnen deze erger worden of niet verbeteren. Door druk uit te oefenen op deze medianen middels een massage kan de energie in uw lijf weer stromen zoals het hoort. Vele therapeuten kunnen u hierbij helpen. Maria van der Sar is hier een goed voorbeeld van. Geoptimaliseerde medianen verbeteren uw weerstand en ondersteunen het natuurlijke genezingsproces van uw lichaam. Dit kan u vooruit helpen bij diverse klachten, zowel fysiek als mentaal.

Hoe kan Shiatsu uw mentale gezondheid helpen

Omdat Shiatsu een lichaamstherapie is, wordt vaak aangenomen dat het daarom alleen maar van nut kan zijn voor fysieke klachten. Alhoewel het bij dergelijke klachten zeker kan helpen, moet niet onderschat worden hoe groot het effect van gebrekkige energiestromen op uw mentale weerbaarheid kan zijn. Zenuwen, stress, depressie, neerslachtigheid: allen zijn ze slecht voor uw mentale gezondheid, zeker op de lange termijn. Als de energiestromen in uw lijf weer naar behoren stromen, bent u weerbaarder tegen dergelijke mentale klachten. U kunt hier beter mee omgaan en u voelt u algeheel beter. Shiatsu therapie kan dus een hoop betekenen voor uw mentale status.

Laat u helpen door een therapeut

Voor de beste uitvoering voor deze vorm van lichaamstherapie moet u op zoek naar een therapeut die jaren aan ervaring heeft en alles weet over Shiatsu. Gelukkig is deze er: Maria van der Sar. Door haar ontspannende massages in haar praktijk in Tilburg in Noord-Brabant voelt u uzelf niet alleen beter, maar op den duur zult u ook de positieve invloed van deze therapie op uw (mentale) gezondheid ontdekken.

https://www.mariavandersar.nl/