DopShop.nl
Image default
Dienstverlening

Catering Ede: hoe kiest u de meest geschikte voor uw evenement?

laats, datum, decoratie en aantrekkingskracht. Wanneer u een evenement organiseert, zijn er veel beslissingen die het eindresultaat van de acties direct beïnvloeden. En dit is niet anders als het om voedsel gaat. De keuze van Catering Ede service voor bedrijfsevenementen moet met grote voorzichtigheid worden gemaakt, waarbij altijd rekening wordt gehouden met de stijl en het doel van elke gelegenheid.

Met dat in het achterhoofd hebben we een aantal tips opgesomd om u te helpen bij het kiezen van een geschikte Catering Ede service voor uw evenement. Bekijk ze eens!

 

Hoe kiest u de beste Catering Ede service voor bedrijfsevenementen?

De eerste stap in de keuze van de meest geschikte catering dienst voor uw evenement is het begrijpen van het doel van de betreffende actie. Hieruit blijkt dat een aantal factoren essentieel zijn om de meest geschikte stijl te definiëren om aan de verwachtingen van het organiserende bedrijf te voldoen, zoals:

– Datum;
– Locatie;
– Duur;
– Plannen;
– Profiel.

 

Wat zijn de belangrijkste opties?

Koffiepauze
Zeer bekend en gebruikt in bedrijfsevenementen, koffiepauze is een food service die bestaat uit een korte pauze tussen de activiteiten. Tijdens de pauze van lezingen, cursussen of vergaderingen wordt een kleine snack aangeboden, die kan bestaan uit koffie, thee, broodjes, koekjes en gebak.

De koffiepauze biedt een uitstekende gelegenheid voor gezelligheid onder de deelnemers en is zeer geschikt voor netwerkevenementen.

Cocktail
De cocktail is een soort van service die het meest geschikt is voor bedrijfsevenementen met een vleugje formaliteit of verfijning. In deze cateringformule circuleren de obers onder de deelnemers met opties voor hapjes en drankjes.

Aangezien het een foodservice is die wordt aangeboden op evenementen waar de gasten meestal rond de kamer circuleren, is het meest aanbevolen dat de menuopties kleine porties bevatten en opties die met de handen kunnen worden geconsumeerd op een snelle en praktische manier.

Amerikaans buffet
Het Amerikaanse buffet, ook wel bekend als self-service, biedt een grote verscheidenheid en hoeveelheid voedsel op tafels voor de deelnemers om zichzelf te bedienen volgens hun smaak en voorkeur. Dit formaat is zeer geschikt voor informele evenementen en met een meer ontspannen karakter.

Onder de meest voorkomende voedingsmiddelen, zijn er hapjes, evenals andere opties van snoep en hapjes die kunnen worden gegeten in een praktische manier, zonder de noodzaak van bestek.

Vergeet niet dat bij de keuze van het Catering bedrijf in Ede  altijd rekening moet worden gehouden met het heersende klimaat op de datum van het evenement en de stijl en boodschap die het bedrijf wil overbrengen.