DopShop.nl
Image default
Bedrijven

De radiatorbekleding laten maken passend bij je inrichting

Passende Radiatorbekleding laten maken kom steeds vaker voor en is een trend op de markt. Steeds vaker vinden mensen het niet mooi om midden in de woonkamer tegen een radiator aan te kijken Vaak heb je ook niet echt een keuze waar de radiator staat en dat beperkt je misschien wel in je inrichting. Je vindt het niet mooi wanneer j een stuk van der radiator ziet achter je bank vandaan, of dat er voor je mooie gordijnen een radiator staan. Gelukkig is het mogelijk om radiatorbekleding te laten maken zodat je hier geen  last meer van hebt.

 

Stijlvol meubelstuk

Wanneer je kiest voor radiatorbekleding laten maken dan kijk je niet langer tegen die radiator aan, maar wordt er een mooie kast om heen gebouwd, die juist je ruimtemooier aankleedt. Het wordt een stijlvolle kast die een mooier geheel vormt om de radiator. Je zult niet eens meer merken dat er een radiator onder verstopt wordt. Het is een extra meubelstuk en de tijd van de lelijke radiatoren is hiermee verleden tijd. Omdat iedereen een ander interieur heeft is het mogelijk om de radiatorbekleding te laten maken in de stijl van jouw ruimte. Wil je dus een zwarte kast omdat je interieur meer donker is, dan kies je daarvoor.

 

Roosters in de bekleding

Naast dat het van belang is dat de radiatorbekleding die je gaat laten maken goed past bij de stijl van je inrichting heeft het ook nog een aantal specificaties nodig die te maken hebben met de techniek. Het  gaat erom dat er niet te veel warmte  verlies is, maar daarnaast is het ook van belang dat er wel genoeg warmte door heen komt. Daarom zit er een rooster in  verwerkt die precies het volume warmte doorlaat dat mag. Ook in dit rooster zijn diverse keuzes te maken die passen bij de inrichting  van de ruimte.