DopShop.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

De ideale melkrobot voor uw bedrijf

Bent u op zoek naar een melkrobot? Omdat de oude aan vervanging toe is, u winst wilt behalen op melkwinning óf tijd wilt besparen met automatisering? Van Winden en De Bie levert kwalitatief hoogwaardige producten en oplossingen omtrent zuivelproductie. Zij installeerden de eerste melkkoeltank in 1974 en hebben in de loop der jaren de nodige ervaring en kennis vergaard. Wilt u ervoor zorgen dat de melk zijn goede kwaliteit behoudt, totdat deze wordt opgehaald door de melkfabriek? Van Winden en De Bie beschikt over een team van getrainde, professionele medewerkers en hebben de juiste expertise in huis. Zij helpen u met plezier met de (her)inrichting van uw stal en het gebruik van apparatuur.

Een officiële Fullwood-dealer

Van Winden en De Bie is dealer van het met Fullwood. Dit bedrijf levert al meer dan 70 jaar lang diverse, uiteenlopende oplossingen voor de zuivelindustrie en loopt bovendien voor in de ontwikkeling van de melktechniek. Fullwood is toonaangevend op het gebied van ontwerpen en construeren van melkmachines. De aanschaf van een melkrobot van dit merk brengt verschillende voordelen met zich mee, zoals:

  • Hoog comfort voor de koe
  • Duurzaam
  • Zeer stil
  • Gebruiksvriendelijk
  • Flexibel

De werknemers van Van Winden en De Bie zetten alles op alles om uw melkinstallatie zo optimaal te laten functioneren, zonder dat zij hierbij het welzijn van uw dieren uit het oog verliezen.

 

Vind efficiënte oplossingen voor uw bedrijf!

Net als in alle branches ontgaan automatisering en modernisering de zuivelindustrie ook niet. In de huidige, snel veranderende wereld is een geïntegreerd managementprogramma onmisbaar. Van Winden en De Bie heeft jarenlange ervaring met het managementprogramma ‘Crystal’. Zij beschikken over de juiste tools en vaardigheden om de beste oplossingen door te kunnen voeren. Wilt u een Fullwood melkrobot kopen bij Van Winden en De Bie? Neem contact op met de BV en dan kijken zij samen met u naar de mogelijkheden voor uw stal en/of organisatie.

http://vanwindenbv.eu/