Deze professionele kwekerij garandeert u bosplantsoen van de beste kwaliteit

Een ervaren kwekerij waar u terechtkunt voor uw bosplantsoen is Lodders Boomkwekerijen BV uit Wernhout. Deze professionele boom- en struikenkweker schakelt u in voor ieder openbaar groenproject. Wanneer u bosplantsoen nodig heeft voor dergelijke projecten, is het een goed idee om een kwekerij in te schakelen die kennis van zaken heeft. De aanleg van groen in parken, het onderhoud van bossen en de inrichting van stroken openbaar groen moet op een verantwoorde wijze gebeuren. Kwalitatieve bomen en planten zijn hierbij uiteraard een vereiste. Reken daarom op de uitstekende kwaliteit, expertise en dienstverlening van deze kwekerij en ontdek het ruime assortiment aan planten voor uw project.

Ruime ervaring met de kweek van bosplantsoen

Wanneer u bosplantsoen voor uw project wilt aanschaffen, wilt u niet alleen rekenen op kwalitatieve producten waar u een ruime keuze in heeft, maar ook op een uitgebreide expertise van de kweker. Door een nauwe samenwerking met boomkwekers, hoveniers en bedrijven die verantwoordelijk zijn voor openbaar groen in een bepaald gebied, biedt Lodders Boomkwekerijen BV in Wernhout een breed scala aan producten en een dienstverlening op maat aan. Door heel Europa heeft deze kwekerij dan ook een ruime kennis op het gebied van bosplantsoen opgebouwd. Bent u verantwoordelijk voor een project voor landschapsinrichting, bosbouw of wilt u wegenbeplanting of hagen aanleggen? U vindt bij deze kwekerij altijd de juiste bomen en planten die uw project tot een succes maken.

Een duurzame kweek

Naast kwaliteit staat duurzaamheid voor Lodders Boomkwekerijen BV ook hoog in het vaandel. Planten dragen bij aan ons welzijn en een beter leefklimaat, dat is waar dit bedrijf voor staat. Daarom wordt er met uiterste zorg omgegaan met haag- en bosplantsoen en wordt de kweek op de meest duurzame manieren georganiseerd. Denkt u bijvoorbeeld aan een goede bodemstructuur en de toevoeging van compostthee en nuttige bodemorganismen. Bent u benieuwd naar de methoden of zoekt u specifieke planten voor uw project? Bekijk de website van deze kwekerij en loop langs de uitgebreide assortimentenlijsten.

https://www.lodders.nl