DopShop.nl
Image default
Dienstverlening

Vind vloertegels die passen bij uw stijl

Heeft u pasgeleden een huis gekocht en wilt u hier een nieuwe vloer in leggen? Of is de vloer van uw huidige woning toe aan vervanging? In beide gevallen is het een goed idee om voor vloertegels te kiezen. Veelal wordt er bij vloertegels gedacht aan kille en koude vierkante tegels, maar niets is minder waar. Tegels zijn namelijk verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Voor prachtige vloertegels kunt u bijvoorbeeld naar KROON Vloeren in Steen in Meerkerk gaan. Hier hebben ze onder andere ook langwerpige tegels met een houtlook. Zo lijkt het net alsof u een houten vloer heeft, terwijl u eigenlijk op vloertegels loopt. Ideaal toch?

Vloertegels brengen sfeer en warmte

Naast het feit dat u met de juiste vloertegels een unieke sfeer kunt wegzetten, zijn vloertegels ook perfect om warmte van de vloerverwarming te geleiden. Waar veel mensen denken dat vloertegels koud zijn, is het tegenovergestelde bewezen. Wie vloerverwarming onder vloertegels plaatst, profiteert namelijk van een heerlijke warme vloer die fijn aanvoelt. Wist u namelijk dat vloertegels de warmte veel beter geleiden dan andere vloeren. De combinatie van vloertegels en vloerverwarming leveren dan ook het beste rendement op. Hierdoor zit u er in de winter lekker warmpjes bij én hoeft u niet te veel te betalen. Dat is een win-winsituatie dus. De mooiste vloertegels in Meerkerk vindt u bij KROON Vloeren in Steen.

Combineer uw vloertegels met bijpassende wandtegels

Tegels worden ook geregeld gebruikt voor aan de wand. Vooral in badkamers en keukens worden er vaak wandtegels geplaatst, omdat deze eenvoudig schoon te maken zijn. Wanneer u uw vloertegels bij KROON Vloeren in Steen koopt, kunt u hier direct mooie bijpassende wandtegels bij uitkiezen. Door de tegels bij dezelfde aanbieder te kopen, weet u zeker dat ze goed bij elkaar passen. U kunt ze in de winkel immers ook naast elkaar houden. Bovendien kan een medewerker van de winkel u adviseren en uw vragen beantwoorden. Ga daarom snel naar de winkel in Meerkerk om de wandtegels en vloertegels van uw wensen te vinden.