DopShop.nl
Image default
Woning en Tuin

Itho Daalderop meest verkochte merk gericht op ventilatie

De Itho Daalderop Ventilatiebox alles in 1 CVE S vochtsensor RFT is de meest verkochte ventilatiebox van Nederland. Deze ventilatiebox is compact en energie-zuinig: hij gebruikt tot wel 83% minder energie dan vergelijkbare ventilatoren.

Een goede woning ventilatie is erg belangrijk. Wanneer uw woning niet goed geventileerd wordt, gaat de luchtkwaliteit achteruit. Dit brengt veel nadelen met zich mee: het kan materiële schade en een ongezond leefklimaat opleveren.

Om te zorgen voor een goed geventileerde woning kunt u een mechanisch ventilatiesysteem aanschaffen: een ventilatiesysteem zorgt voor verse lucht in uw woning en draagt zo bij aan gezond leefklimaat.

De ventilatiebox is ontwikkeld voor de centrale afzuiging van woningen. De ventilator heeft een maximale capaciteit van 415 m³/h. Daarmee is de ventilatiebox geschikt voor de afzuiging van de keuken en de toiletruimtes, maar ook voor bijzonder vochtige ruimtes zoals de badkamer.

Dankzij de standaard geïntegreerde vochtsensor wordt er automatisch in vochtige ruimtes geventileerd. Zodra er een verhoging van het vochtgehalte wordt geconstateerd, zal de ventilator automatisch harder gaan werken.

  • Aansluitsnoer met euro en perilex stekker

  • Geïntegreerde vochtsensor

  • Compact en stil

  • Pakket bestaat uit CVE-S ventilator box, 4 ventielen en RFT bediening

  • Verbruikt tot 83% minder energie

  • Draadloze bediening

  • Kostenbesparend

Wilt u de Itho Ventilatiebox alles in 1 CVE S vochtsensor RFT kopen? Dit ventilatiesysteem is gemakkelijk te monteren: aan het plafond, op de vloer, tegen de wand en zelfs tegen een schuin dak. Dankzij de draadloze bediening is het ventilatiesysteem overal in huis te bedienen.

Kortom: energiezuinig, comfortabel en stil. Met deze populaire ventilatiebox zorgt u altijd voor een goed leefklimaat in uw woning.

 

https://www.installatievakwinkel.nl/itho-daalderop

Gerelateerde artikelen

Verhuisdekens en pakdekens voor zorg van meubels bij elke emigratie, verhuizing en opslag.

Uw huis in Deventer verhuurt u via Huis Verhuren Deventer!

Verhuisdozen de beste keus om te verhuizen. Verhuisdozen zijn sterk en makkelijk te gebruiken