DopShop.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Breng uw boodschap tot leven door een virtuele tour te laten maken

Tegenwoordig zijn er een hoop originele dingen te bedenken om een boodschap van uw bedrijf over de brengen op de doelgroep. Maar wilt u écht indruk maken zodat men uw organisatie geheid nooit meer vergeet? Dan is het laten maken van een virtuele tour van uw bedrijf een uitstekend idee. Deze VR-tour zorgt ervoor dat uw boodschap tot leven komt en een diepe indruk achterlaat bij de kijker. Deze unieke beleving biedt een 360 graden video waarmee u uw boodschap goed visualiseert. Maar wat zijn hierin precies de mogelijkheden?

De mogelijkheden binnen een virtuele tour

Wanneer u een virtuele tour wilt laten maken, is het mogelijk interactieve elementen toe te voegen. Laat bijvoorbeeld aan bepaalde objecten een beschrijving toevoegen. Hiermee informeert u de kijker over de werking of functie ervan. Zo laat u binnen uw hotel bijvoorbeeld alle beschikbare kamers zien of geeft u binnen uw ziekenhuis een tour door een kraamsuite om zwangere vrouwen te informeren over de faciliteiten. Een virtuele rondleiding laten maken biedt dan ook ontzettend veel mogelijkheden. Door een virtuele tour te laten maken, laat u de kijker zich in een andere wereld wanen en volledig meeleven met het verhaal dat wordt verteld. En dat laat zeker een goede indruk achter! In tegenstelling tot een normale rondleiding is een virtuele tour ook veel toegankelijker. Is iemand slecht ter been of kan diegene zich lastig verplaatsen? Geen probleem. De verschillende ruimtes zijn gewoon vanuit een stoel te bewonderen. Iedereen is hierdoor dus in de mogelijkheid om de rondleiding te volgen.

Schakel dit bedrijf in voor een VR-tour om maat

Wilt u graag een professionele, virtuele tour laten maken? Schakel dan OMNI VR uit Reeuwijk in. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en denken met u mee over de ideeën die u heeft. Voor iedere sector bieden virtual reality tours weer andere mogelijkheden, dus er is zeker een toepassing die bij uw bedrijf past. Neem contact met hen op!

https://www.omnivr.nl/