DopShop.nl
Image default
Bedrijven

Een verpakking op maat doet je product goed

Een goede verpakking op maat is cruciaal voor een product het is het eerste wat mensen zien wanneer je product in de schappen zien liggen. Een verpakking op maat is het grootste kenmerk van je product en moet de aandacht trekken van de klant. Bij een verpakking op maat met een mooi design zien mensen gelijk waar het voor staat en wat er in zit. gebruiksvriendelijk moet een verpakking op maat gewoon goed zijn om zo ook vaste klanten te krijgen voor je product. Met name wanneer je een product hebt wat vaak niet veel verschilt van kwaliteit met producten van concurrenten die er op lijken. Een verpakking op maat is dan ook een erg goede keuze en zeker een keuze waar je geen spijt van gaat krijgen.  

Belangrijke dingen bij een verpakking op maat

Wanneer je een verpakking op maat maakt is het belangrijk dat deze ook gebruiksvriendelijk is. Zo moet een verpakking goed sluiten en ook makkelijk open gaan en zorgen dat het duidelijk is waar deze open. Om op deze manier te voorkomen dat het product stuk gaat. Ook voor het retourneren is dit erg belangrijk wanneer een klant iets terug wil sturen. Daarbij is het zo dat een goede verpakking op maat er ook voor zorgt dat het product beschermd wanneer het vervoert wordt. En loopt u niet de kans dat uw product kapot aankomt bij de klant. 

Een verpakking op maat drukken 

Er zijn tegenwoordig erg veel bedrijven waar je een verpakking volledig op maat kan laten bedrukken. U geeft de maten en het materiaal door en zij stellen de machine in op die maat, zo heeft u dus echt een verpakking op maat. Wel is het vaak zo dat je dan wel een bepaalde hoeveelheid moet laten drukken maar dat moet in principe geen probleem zijn.