DopShop.nl
Image default
Aanbiedingen

Machinaal straten op milieuvriendelijke wijze

Bent u zich aan het oriënteren in de wereld van machinaal straten en vraagt u zich af waarom dit nog niet op milieuvriendelijke wijze kan? Dat dachten ze bij Road Paving Systems ook! Daarom zijn zij aan de slag gegaan om een ecovriendelijke manier van straten door middel van machines te realiseren. Dankzij de creativiteit en innovatie van dit bedrijf kunt u nu kiezen voor de RoadPrinter Eco, een 100% elektrische bestratingsmachine. Deze machine is perfect voor het bestraten van zowel brede wegen als smallere straatjes. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over bijeenkomende uitstoot, aangezien de RoadPrinter Eco werkt op elektrische energie.

Ontdek alle voordelen van machinaal straten met deze machine

Machinaal straten met behulp van een machine van Road Paving Systems komt met verschillende voordelen. Naast het feit dat de machine 100% elektrisch is en dus milieuvriendelijk, voorkomt de stille Lithium-Ion accu bovendien geluidsoverlast. Ook is er geen sprake van struikelgevaar, u heeft immers geen rondslingerende kabels liggen. De motorisering en de besturing zijn perfect op elkaar afgestemd, dit betekent dat er minder kans is op storingen. Ook heeft de RoadPrinter Eco een drie keer snellere transportstand ten opzichte van de conventioneel RoadPrinter. Dit zijn slechts enkele van de talloze voorbeelden waarom machinaal straten met een RoadPrinter Eco een erg goed idee is.

Kom meer te weten over wat er allemaal mogelijk is

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van machinaal straten met behulp van een van de machines van Road Paving Systems? Neem dan gerust eens contact op met een van de deskundige medewerkers van dit bedrijf. Zij vertellen u graag wat meer over de mogelijkheden en beantwoorden eventuele vragen die u heeft. Natuurlijk staan zij ook voor u klaar voor het geven van persoonlijk advies. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met een van de experts. U vindt de contactgegevens op de website.