DopShop.nl
Image default
Gezondheid

Mindfulness is de sleutel tot een stille ziel, een vredig hart en een heldere geest

Bent u wel eens gestrest? Bent u beter nog, vaak gestresst? Heeft u last van spanningen, woede, zenuwachtige gevoelens of bent u makkelijk overprikkeld? Probeer dan eens mindfulness in Apeldoorn. mindfulness in Apeldoorn is een goede manier om uw hoofd beter op orde te krijgen. Met mindfulness in Apeldoorn leren wij de geest te beheersen. De geest is moedwillig maar ook impulsief, het medium van de gedachte is zo fluïde en snel dat we overal en nergens heen kunnen gaan. Dit is een kracht maar ook een valkuil, als u moeite heeft met slapen, stilzitten, ongeduldig bent, negatieve gedachten heeft of niet kan stoppen met nadenken, is mindfulness in Apeldoorn wellicht een oplossing voor u.

Stilte in de ziel, liefde in het hart

Met mindfulness in Apeldoorn leert u stilte te cultiveren in uzelf. Door deze stilte te creëren ontstaat er meer ruimte in uw hart en geest om te bewegen. Zo heeft u meer ruimte om na te denken, stil te staan, te zijn. Met mindfulness in Apeldoorn leert u om gaan met deze stilte, die mensen vaak ook eng vinden. Als deze ruimte eenmaal vrij komt, zult u merken dat u een stroom van energie ontdekt die door u heen vloeit en door al het andere. Dit is de frequentie van het alles, de vibraties van het universum. Deze energie is de energie van aantrekkingskracht en afstoten, de energie van liefde en uw pad. Deel deze energie met anderen en uw leven zal al snel opbloeien als een bloem in het winterdauw.

Mindfulness is de key in al uw levensaspecten

Mindfulness kan u helpen in alle aspecten van uw leven. Zo kan het bijvoorbeeld een positieve werking hebben op uw geduld, geluk en welzijn en op zijn beurt ook voor de mensen om uw heen. U leert te luisteren en te zien, te erkennen en te herkennen en zo ontvangt u meer en meer en heeft u steeds minder nodig.