DopShop.nl
Image default
Aanbiedingen

Een winkel die letterlijk deuren voor je opent

Jouw huis moet veilig zijn maar het moet voor jou ook gemakkelijk zijn om binnen te komen en naar buiten te gaan. Daarbij is het van groot belang dat de deur en dan vooral de deurklink te bedienen valt. Dat lijkt logisch wanneer je een dertiger bent maar wanneer je op een leeftijd komt waarop je deur niet meer open wil omdat jouw handen de sleutel niet meer kunnen hanteren ontstaat er een probleem. Ook wanneer je door een beperking geen sleutel in het slot kan plaatsen, laat staan omdraaien, zal je zijn aangewezen op de hulp van anderen om jouw huis binnen te komen. In een tijdperk waarin zelfredzaamheid hoog in het vaandel staat is de Deurklinkenshop dan ook de winkel die voor jou een goede oplossing heeft.

Een deur met een app

‘Het lijkt wel alsof je tegenwoordig voor van alles en nog wat een app nodig hebt’ is een term die je regelmatig hoort. Bij een deurklink denk je niet gelijk aan een app maar dat ligt net wat anders. Er zijn namelijk situaties zoals de situatie die we net omschreven waarin het wel heel handig is om met een app je deur te kunnen openen. Wie zijn huis gaat aanpassen omdat een van de gezinsleden een functiebeperking heeft zal dan ook blij zijn met het feit dat er deurklinken bestaan die met een app werken om deze te openen en te sluiten. Wie denkt dat hij dan gelijk het volledige systeem bij de deur inclusief het hang- en sluitwerk moet gaan veranderen heeft het mis. Tegenwoordig zijn er cilindersloten die openen en sluiten met een app. Dat houdt in dat je via een app op jouw mobiele telefoon gemakkelijk de deur kan openen en sluiten. Voor mensen die in de tuin werken is dit soms nog een ding. Ze lopen even snel hun huis in en uit en hebben geen zin om dan de app te gebruiken. Een Bold Smart Cilinder biedt dan de uitkomst. Dit is een slot wat je niet iedere keer hoeft te openen met de app wanneer je een korte tijd binnen 200 meter van je huis bent geweest. De deur zal dan automatisch voor jou openen. Zonder dat je een sleutel nodig hebt. Dit is de manier bij  uitstek voor mensen die comfort willen zonder dat ze gelijk hun hele huis op de schop moeten nemen.