DopShop.nl
Image default
Zakelijk

Investeren in vastgoed

Investeren in vastgoed

Ondanks de stijgende huizenprijzen is investeren in vastgoed nog altijd ongekend populair. Dit is niet zo verwonderlijk als je kijkt naar het haalbare rendement en de relatief lage inspanningen die gelevert moeten worden. De aankoopprijs van een beleggingspand is de afgelopen jaren aanzienlijk gestegen maar de huurprijzen in de vrije sector ook. Door de krapte op de woningmarkt zijn de huurstromen constant en verhuren panden nagenoeg zichzelf. 

Rendement

Het behalen van een goed rendement begint bij de aankoop van een beleggingspand, het is van groot belang ondanks de verhitte huizenmarkt een pand voor een zo scherp mogelijke prijs aan te kopen. Het kan ook interessant zijn om de mogelijkheden voor het verhogen van de huuropbrengsten goed in kaart te brengen. Mogelijk kan er aangebouwd worden, een dakkapel geplaatst of een complete verdieping op het huidige pand geplaatst worden. Hiervoor zijn natuurlijk wel de benodigde vergunningen en extra investeringen voor de nodig. Maar het kan zeker interessant zijn, de kosten gaan altijd voor de baten.

Partners

Er is niets beter dan een goede partner met jarenlange ervaring voor het maken van de juiste keuzes bij het beleggen in vastgoed. Sons Real Estate heeft deze kennis in huis en is opzoek naar goede partners om samen verder te groeien. Heeft u de middelen maar niet de kennis geen problemen, samen kunnen we een mooie portefeuille opbouwen. Neem nu contact met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

https://sonsrealestate.nl/investeren-in-vastgoed/