DopShop.nl
Image default
Aanbiedingen

Kunstgras is de gemakkelijkste oplossing voor uw tuin en speelruimtes

Intensief gebruik van grasvelden en speelruimtes leidt vaak tot oneindig veel onderhoud. Hiervoor bestaat een makkelijke oplossing: kunstgras. Kunstgras is misschien wat duurder om te kopen dan natuurlijk gras, maar daarna vergt het helemaal geen onderhoud, waardoor uiteindelijk zowel kosten als moeite gespaard worden. Kunstgras gaat tientallen jaren mee dus zo gauw het eenmaal goed op zijn plek ligt, heeft u er lange tijd geen omkijken meer naar.

De juiste soort kunstgras voor uw situatie kopen

Als u op zoek bent naar een goede optie voor het oppervlak van uw tuin, sportveld, speelgebied, of zelfs huiskamer, dan biedt kunstgras een interessante oplossing. In de afgelopen 40 jaar heeft er onwijs veel ontwikkeling plaatsgevonden op het gebied van kunstgras. Er bestaan nu producten van topkwaliteit die specifiek voor een bepaald gebruik ontwikkeld zijn. Zo hebben verschillende soorten kunstgras niet altijd dezelfde dikte, ruwheid, lengte of basismaterialen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar siergras voor in de tuin, dan is het vooral belangrijk dat het kunstgras dat u gaat kopen natuurlijk valt, er mooi uitziet en dat het de juiste tint heeft in combinatie met de rest van uw tuin. Maar voor ander gebruik zijn andere dingen belangrijk. Binnenshuis bijvoorbeeld moet het materiaal brandveilig zijn en fijn aanvoelen met blote voeten.

Verschillende materialen voor diverse situaties

Kunstgras is gemaakt van verschillende materialen, voornamelijk kunststoffen. Het doel is dat deze materialen samen een grond creëren waarop u zonder zorgen de activiteiten kunt uitoefenen waarvoor u gekomen bent. Zo is het belangrijk dat een sportveld geen nare schaafwonden veroorzaakt. En als het kunstgras op een plek ligt waar kinderen spelen, dan is het uiterst belangrijk dat het materiaal 100% non-toxisch is. Bij Kunstgrasgigant kunt u kunstgras kopen met het TüV-keurmerk, wat betekent dat het helemaal veilig en kindvriendelijk is. Het kunstgras is daarnaast zo gemaakt dat het niet gaat rotten, er geen schimmels in gaan wonen en het goed bestand is tegen uv-straling.

https://www.kunstgrasgigant.nl/