DopShop.nl
Image default
Boeken en Tijdschriften

Deze uitgeverij focust zich op spirituele boeken

Vind jij het interessant om spirituele boeken te lezen en daarom op zoek naar een uitgeverij die zich hierop focust? Dan kan je terecht bij Uitgeverij Panta Rhei. Dit bedrijf bestaat al meer dan 30 jaar en laat mensen kennismaken met onderwerpen die bijvoorbeeld geestverruimend zijn. Deze onderwerpen zijn toepasbaar in het dagelijks leven. Ze snijden onderwerpen aan zoals hoogsensitiviteit, yoga en muziek. Zowel kinderen als volwassenen halen hier veel uit en ontwikkelen zich door deze boeken te lezen.

Lesgeven op creatieve manieren

Deze uitgeverij van spirituele boeken verkoopt ook diverse boeken zodat je als leraar of lerares creatief les kan geven. Het kan namelijk moeilijk zijn om steeds weer manieren te bedenken om de concentratie en aandacht in de klas hoog te houden. Door een boek of meerdere boeken te bestellen bij Uitgeverij Panta Rhei ontdek je nieuwe vaardigheden, zodat lesstoffen en een creatieve mindset je eigen wordt. Je krijgt een ruimere kijk op de wereld door bijvoorbeeld te lezen over drama, coaching en remedial teaching en dans en beweging. De leerlingen in jouw klas zijn aandachtiger, proactiever en leren op deze manier een stuk meer. En dat allemaal op een leuke en interactieve manier.

Ontdek boeken over yoga en meditatie

Naast boeken over creatief lesgeven, vindt u bij deze uitgeverij meerdere boeken met spirituele onderwerpen. Neem bijvoorbeeld de boeken over meditatie. Leer terug naar jezelf te keren door te lezen over diepere onderwerpen. Daag jezelf uit en ontdek nieuwe technieken om te mediteren door inspirerende teksten te lezen. Houd je focus op je ademhaling, je lichaam en probeer je gedachten even uit te zetten. Dit kan erg moeilijk zijn, maar door erover te lezen en het te proberen, merk je snel dat iedereen het kan. Bekijk het brede aanbod binnen dit onderwerp en andere onderwerpen via de overzichtelijke webshop.