DopShop.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Met een tijdregistratiesysteem bespaart u tijd

Als ondernemer wilt u het liefst zoveel mogelijk met de kern van uw bedrijf bezig zijn. De randzaken, zoals administratie, zijn een onderdeel waar u liever niet te veel tijd aan kwijt bent en voelt voor u misschien als een bijzaak. Toch is het onderhouden van een goede en gestructureerde administratie belangrijk en in zekere mate ook verplicht. Een tijdregistratiesysteem van EasySecure International, zoals een prikklok, kan hierbij helpen. Afhankelijk van het systeem dat u nodig heeft, kan dit ervoor zorgen dat een groot deel van de administratie automatisch geregeld wordt en dus bij u uit handen genomen wordt. Dit kan u dus een hoop tijd schelen.

Samenstellen zoals u wilt

U kunt het systeem zelf zo samenstellen dat het aan uw wensen voldoet. Hierbij kunt u ook het systeem zo uitgebreid maken als dat u zelf wilt. Of het nu gaat om een simpele tijdregistratie met een prikklok of een volledige integratie naar de cloud, bij EasySecure International regelen ze het allemaal voor u. Voor een groot bedrijf kan het prettig zijn om het tijdregistratiesysteem zo te integreren dat de administratie grotendeels automatisch verzorgd wordt en inzichtelijk gemaakt wordt. Voor kleine bedrijven kan een simpel urenregistratiesysteem al voldoende zijn.

De combinatie tussen ouderwets en modern

Een tijdregistratiesysteem is iets wat al sinds jaar en dag gebruikt wordt. Vroeger was dit in de vorm van een prikklok met een briefje om af te stempelen. De prikklok wordt in principe nog steeds gebruikt in moderne vorm. Hierbij kan tegenwoordig zelfs gebruikgemaakt worden van een vingerafdruk om in te klokken en uit te klokken. Het voordeel van deze systemen van EasySecure International is dat u meteen inzichtelijk hebt welke uren er zijn gewerkt en wie er bij calamiteiten allemaal in het gebouw aanwezig zijn. Een dergelijk systeem heeft zowel voordelen voor werkgever als werknemer. 

Gerelateerde artikelen

AOV online afsluiten voor u als ZZP’er

De ideale melkrobot voor uw bedrijf

Een stalventilator aanschaffen bij een agrarische speciaalzaak