DopShop.nl
Image default
Aanbiedingen

Powerbanks bedrukken bij BudgetGift.nl

Powerbanks zijn in relatief korte tijd één van de populairste artikelen onder de relatiegeschenken geworden. Smartphones zijn tegenwoordig niet meer uit onze maatschappij weg te denken en aangezien we ze zoveel gebruiken, raakt de batterij ook snel leeg. Om deze reden worden powerbanks als relatiegeschenk erg op prijs gesteld. Laat uw logo graveren of bedrukken op de powerbank en uw bedrijfsnaam zal veel exposure krijgen. 

Hoeveel vermogen heeft de powerbank nodig?

Bij het kiezen van een geschikte powerbank is het vermogen van groot belang. Des te hoger het vermogen van de powerbank, des te vaker uw mobiel kan worden opgeladen. Het vermogen wordt bij powerbanks en baterijen aangegeven als mAh, milliampère/uur. Houdt er wel rekening mee dat er bij powerbanks 1/3de van de capaciteit verloren gaat tijdens het omvormen van de stroom. Dat betekent dat een powerbank van 10.000 mAh, eigenlijk ‘maar’ 6660 mAh aan vermogen heeft.  

Het batterijvermogen van oude en nieuwe smartphones kan behoorlijk verschillen. Zo kunnen oude smartphones een batterij van 2000 mAh hebben, terwijl nieuwere toestellen een vermogen van 4000 mAh hebben. Met een powerbank van 10.000 mAh (werkelijk vermogen: 6660 mAh), kunt u uw smartphone doorgaans dus 1,5 keer opladen. Wij raden aan om een powerbank van minimaal 6500 mAh (werkelijk vermogen: ongeveer 4250 mAh) als relatiegeschenk te bestellen. Zo bent u ervan verzekerd dat de ontvanger in ieder geval één keer zijn of haar telefoon op kan laden. 

Powerbanks bedrukken met logo

Powerbanks laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of slogan is dan ook een zeer goed idee. Van weggevertje op de beurs tot luxe eindejaarsgeschenk aan uw vaste klanten: het kan allemaal! De druktechnieken die bij het bedrukken van powerbanks worden gebruikt verschillen. De meest voorkomende druktechnieken zijn de tampondruk, digitale print en lasergravering. Bij een tampondruk wordt het drukbeeld gevormd door inkt en wordt het middels een siliconenkussen (ook wel tampon genoemd) op het product aangebracht. Bij een tampondruk is het vaak mogelijk om gebruik te maken van 1 – 4 drukkleuren. Bestaat uw logo uit meer kleuren? Dan is het handiger om voor een full color druktechniek te kiezen, zoals een digitale print. Hierbij worden uw kleuren naar CMYK kleuren omgezet, waardoor het mogelijk is om ook gebruik te maken van verlooptinten en kleurovergangen. 

Ten slotte is het ook mogelijk om powerbanks te laten graveren in plaats van te bedrukken. Bij een lasergravering wordt uw opdruk in het artikel gelaserd. Dit maakt het één van de meest duurzame druktechnieken. 

Goedkoop online powerbanks bedrukken

Bent u op zoek naar bedrukte powerbanks? Dan bent u bij BudgetGift.nl aan het juiste adres. Hier vindt u een groot assortiment aan te bedrukken powerbanks voor scherpe prijzen. Het klantenteam helpt u graag bij al uw vragen. Ook kunt u een vrijblijvende offerte en digitale voorbeeldopmaak aanvragen. Op die manier ziet u direct hoe uw opdruk er op de powerbank komt uit te zien. Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje! 

 

https://www.budgetgift.nl/