DopShop.nl
Image default
Beauty en verzorging

Via internet een shampoo bar bestellen bij ons

Onze shampoo bars kopen laten de shampoo bars van de concurrent van kleur verschieten. Daar onze shampoo bars veel beter zijn. Neem een shampoo bar uit onze collectie en je komt er spoedig achter waarom een shampoo bar van ons fijner is dan een shampoo bar van de waardeloze concurrent. In de eerste plaats produceert een shampoo bar van ons veel meer schuim dan een shampoo bar van de concurrent. In de tweede plaats wordt je kapsel beduidend schoner met een shampoo bar uit ons assortiment dan een shampoo bar van de concurrent. In de derde plaats heeft een shampoo bar van ons geen chemische rotzooi en een shampoo bar van de concurrent bevat wél chemische troep.

Een shampoo bar van ons is voordeliger

Een shampoo bar van ons is stukken voordeliger dan een dure shampoo bar van de concurrent. Want een shampoo bar die van ons komt, halen wij rechtstreeks uit de fabriek en een shampoo bar van de concurrent komt via de groothandel. Dus als u euro’s wilt besparen op de aanschaf van een shampoo bar, dan bestelt u uw shampoo bar maar bij ons. Een shampoo bar bij ons is ongeveer 2 euro goedkoper dan een shampoo bar van onze concurrent. En dat maakt het aanschaffen van een shampoo bar wel zo leuk. Doe uzelf eens een plezier en koop een shampoo bar uit ons assortiment . Er is een shampoo bar voor allemaal.

Een shampoo bar van ons heeft de natuur als basis

Bent u een shampoo bar vol met chemische troep ook meer dan beu? Koop dan eens een shampoo bar van ons. Want een shampoo bar uit onze lijn is puur natuur en heeft geen chemische troep, zoals de shampoo bar van de concurrent. Kijk nu eens naar onze shampoo bar Kokos. In deze shampoo bar zit natuurlijke kokos en geen chemisch luchtje die aan kokos doet denken. De shampoo bar van onze concurrent bevat echter wél chemische bestanddelen die aan kokos doen denken. Dus wanneer je een shampoo bar kokos van onze waardeloze concurrent koopt word je eigenlijk genaaid waar je bij staat. Dus voor puur natuur koop je een shampoo bar bij ons.