DopShop.nl
Image default
Winkelen

Wat zijn de kosten als je een heel pand wil voorzien van led panelen

Het verschilt natuurlijk per pand. Het heeft te maken hoeveel kamers je hebt en hoe groot de kamers zijn. Het heeft ook te maken met hoe groot jij de panelen wilt hebben en wat het allemaal kan doen. De LED panelen verschillen nog best veel van prijs. Wat voor LED panelen kun je ook allemaal kiezen. Je hebt wel honderden verschillende panelen waaruit je kunt kiezen. Je kunt eerst kiezen uit de kleuren. Je kunt daar kiezen uit, wit, helder, geel, RGB etc. Je hebt 6 verschillende maten waar je nog uit kunt kiezen. Je kunt kiezen uit: 30×30, 30×60, 60×60,62×62, 30×120 en 60×120. 

Plafond

De panelen kunnen ook in het plafond als je wel de goede plafond daarvoor hebt. Heb je dat niet? Je kunt dan nog losse onderdelen halen op de website. Je kunt dan een bevestigingsset halen en klemmen waarmee dan de panelen opgehangen kunnen worden. Een paneel kost gemiddeld 31 euro. Je hebt ongeveer 4 panelen per kamer nodig en je hebt ongeveer 5 kamers in het pand. Het zou dan ongeveer 600 euro kosten. De kosten van LED panelen zijn ook over het algemeen veel goedkoper. LED panelen richten zich alleen op licht en niet op warmte. Ze geven meer licht af en minder warmte. Je bespaart zo energie en geld. Ze geven je veel licht en je kunt wel bijna alles goed zien als je maar 1 of 2 lichten hebt in de kamer. Ze zien er mooi uit en je kunt je huis of kamers er modern uit laten zien als je het hebt aangeschaft. Je kunt ze makkelijk installeren en makkelijk ophangen. Je hebt geen instructies nodig over hoe je alles moet doen, want het is heel makkelijk. Naast led panelen kun je ook veel meer halen. Je kunt bijvoorbeeld: normale lampen halen, RGB lichten, accessoires en nog veel meer.

Installeren

Heb je al alles gekocht wat je wilde hebben maar weet jij niet hoe je het moet installeren? Je kunt een elektricien inschakelen. Ze weten hoe zij de lichten moeten installeren. Je kunt zelf ook op het internet gaan kijken hoe je het moet doen. Wanneer je het snapt dan duurt het maximaal maar 3 minuten per lamp. Ze zijn een goede vervanging voor de tl buis. TL buizen kunnen nog best snel kapot gaan en ze verbruiken veel energie terwijl de andere lichten het omgekeerde doet. Ze verbruiken weinig en gaan lang mee.